• ЗИМНИ СКИ И СНОУБОРД ЧОРАПИ NH2 GREY

ЗИМНИ СКИ И СНОУБОРД ЧОРАПИ NH2 GREY

Nordhorn е марка, която е създадена благодарение на дългогодишен опит в производството на чорапи от най-високо качество. Непрекъснатото внедряване на най-новите научни постижения, въвеждането на нови технологии и влакна, както и най-модерното плетиво правят чорапите популярни сред професионалните спортисти и сред любителите на активен спорт и отдих.

Чорапите Nordhorn се произвеждат в сътрудничество с най-напредналите производители на влакна в света (HiTechFibre), които успешно включат иновациите си в разработването на тези продукти.

Някои от най-често използваните суровини са Coolmax ®, Thermolite ®, PRIMALOFT ®, Cordura ®, Coolmax ® freshFX, SilverFibre, Merino Вълна, бамбук и Lycra ®

Благодарение на използването на посочените по-горе влакна и внедряването на развити технологии, чорапите предпазват стъпалата и краката не само от такива фактори като температура или влажност, но също така гарантират комфорт по време на употреба.

При проектирането на чорапите са взети под внимание вида на спорта, а също и спецификата на сезона, в случай на дисциплини, които може да се практикуват през цялата година.

В резултат на това чорапите са изработени с внимание към детайла и естетиката и са съобразени с безопасността на Вашето здраве.

Отговарят на нуждите на професионалните и любителите спортисти, които се грижат за комфорта и здравето на краката си, и които очакват да подобрят своите резултати.

NH2 GREY SNOWBOARD са комфортни, високотехнологични, ергономични чорапи, предназначени за сноуборд. Имат двоен двусегментов скрит шев в маншета, което позволява на чорапа да се приспособи към всяка форма на прасеца. Thermolite спомага извличането на влагата навън и осигурява отлична термоизолация. Допълнителен специален слой в задната част предпазва Ахилесовите сухожилия от контузии, охлузвания и наранявания. Зоните на най-голямо натоварване и натиск –пръстите и петата са специално подсилени с протектори,  предпазващи от появата на пришки и мехури. Имат допълнителни еластични скрити шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа по време на употреба. Coolmax ® осигурява отлична терморегулация и бързо отделяне на излишната топлина. На пръстите имат плосък шеф за идеален комфорт и удобство.

 

Thermolite 70%

Coolmax 10%

Poliamid 15 %

Lycra 5 %

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ЗИМНИ СКИ И СНОУБОРД ЧОРАПИ NH2 GREY

  • ЧОРАПИ COOLMAX THERMOLITE PRIMALOFT CORDURA fresh, SilverFibre, Merino Wool, Bamboo and Lycra,

  • Производител: NORDHORN
  • Продуктов код: 4235
  • Няма наличност
  • 25.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката