• СКИ И СНОУБОРД ЧОРАПИ NH1P  PRIMALOFT

ЧОРАПИ ЗА СКИ И СНОУБОРД NH1P PRIMALOFT

Производител: Nordhorn, Полша

Nordhorn е марка, която е създадена благодарение на дългогодишен опит в производството на чорапи от най-високо качество. Непрекъснатото внедряване на най-новите научни постижения, въвеждането на нови технологии и влакна, както и най-модерното плетиво правят чорапите популярни сред професионалните спортисти и сред любителите на активен спорт и отдих.
Чорапите Nordhorn се произвеждат в сътрудничество с най-напредналите производители на влакна в света (HiTech Fibre), които успешно включат иновациите си в разработването на тези продукти.
Някои от най-често използваните суровини са Coolmax ®, Thermolite ®, PRIMALOFT ®, Cordura ®, Coolmax ® freshFX, SilverFibre, Merino Вълна, бамбук и Lycra ®. Благодарение на използването на посочените влакна и внедряването на развити технологии, чорапите предпазват стъпалата и краката не само от такива фактори като температура или влажност, но също така гарантират перфектен комфорт по време на употреба.
При проектирането на чорапите са взети под внимание вида на спорта, а също и спецификата на сезона, в случай на дисциплини, които могат да се практикуват целогодишно. В резултат на това чорапите са изработени с внимание към детайла и естетиката и са съобразени с безопасността на Вашето здраве.Отговарят на нуждите на професионалните и любителите спортисти, които се грижат за комфорта и здравето на краката си и които очакват да подобрят своите резултати.те резултати.

NH1P PRIMALOFT са чорапи, предназначени за ски и сноуборд, които Ви гарантират топлина и уют в студеното време. Те се адаптират перфектно към крака Ви. Coolmax® спомага за отделянето на прекомерната влага.
Имат двоен маншет, който запазва чорапите на подходяща височина и допълнителни скрити шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа по време на употреба.

 

60% Primaloft ®

20% Coolmax ®

15% Polyamid

5% Lycra ®

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

СКИ И СНОУБОРД ЧОРАПИ NH1P PRIMALOFT

  • ЧОРАПИ ЗА СКИ И СНОУБОРД NH1P PRIMALOFT. Производител: Nordhorn, Полша. Отлична термоизолация, бърз транспорт на влагата, полънителни шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа по време на употреба. COOLMAX®, PRIMALOFT®, LYCRA
  • Производител: NORDHORN
  • Продуктов код: 1559
  • В наличност
  • 30.00 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката