Доставка

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от www.extreme-bg.com, ще пътуват до Вас на преференциални цени за доставка с куриерите на Еконт Експрес с изчислена 30% отстъпка.

Цените на продуктите са крайни с включен ДДС, без цена на доставката. В процеса на поръчване се калкулират осреднени стандартни цени за доставка-само за регистрираните поръчки. При бързите поръчки цена на доставка не се визуализира, нито се получава потвърждение по имейл!  Реалната цена се изчислява на базата на теглото и цената на закупените от Вас продукти.

Доставката за поръчки до 98,99 лв вкл. е за Ваша сметка.

Доставката за поръчки над 99 лв е за наша сметка с изключени на стоки в промоция! Доставката на намалените продукти е винаги за сметка на клиента!

Потвърждение на поръчка- с регистрация или бърза правим винаги по телефон преди изпращане на пратката! Моля, посочвайте верен мобилен телефон за връзка! Ако не получим потвърждение по телефон няма да изпратим поръчаните от Вас артикули!

Срокове на доставка.

Всички продукти се доставят от склад на електронен магазин ЕКСТРЕМ. Поръчки, пуснати до 13 .00 ч. в раб.ден се доставят на следващият работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат първият работен ден. След като пуснете поръчка ще получите автоматичен имейл , че поръчката е регистрирана (ако сте направили регистрация; при бързите поръчки няма как да получите потвърждение по имейл). Ще се свържем с Вас по телефона и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули. За закупени стоки с обявена от производителя гаранция се получава гаранционна карта.

Ако имате допълнителни въпроси винаги може да позвъните на телефоните посочени в КОНТАКТИ или да изпратите e-mail.

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                                                           

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!