Промоция
-15%
  • ХОКЕЙНИ КЪНКИ LANCER

ХОКЕЙНИ КЪНКИ LANCER 371

Производител: Botas, Чехия

Модел с широк спектър на приложение за тези, които играят хокей на лед активно и за млади състезатели. Също така отговарят на най-добрите параметри и технологии. Завършени с BOTAS ICEHAWK PRO кънки с олекотена конструкция и стоманени остриета  от неръждаема стомана.
C нитове в петите за по-голяма здравина.

Технически характеристики:

Линия:  SPORT
Препоръчителна употреба: за активни спортисти и млади състезатели
Цветове: черен/жълт
Обувка: издръжливи синтетични материали с противоводно покритие
Подплата: подплатени, sсинтетичен материал PENAT
Padding: DDP - двойна подплата на глезена
Език:  анатомичен дизайн
Халки на връзките: Fe кръгове с подложка и куки, специално обработени срещу корозия
Tip: TST от издръжлива пластмаса
Вътрешна подплата: сменяема анатомична стелка - PORETEN-LINTEC
Подметка: ABS подметка с принт
Острие: BOTAS ICEHAWK PRO Stainless Steel
Препоръчителна грижа за кънките: след употреба почистете и измийте внимателно с вода (не използвайте препарати!) извадете стелката и изсушете на стайна темпреатура, приберете внимателно кънката
Забележка: не поставяйте кънките близо до източници на топлина и отоплителни уреди, те биха могли да увредят или развалят кънките!

FLEX FENDERS TECHNOLOGY (FFT) - Специална конструкция и технология за  осигуряване на по-голяма динамика на движение и оптимална позиция дори в екстремна ситуация.

PAS-FIT - Доказана анатомична конструкция и технология за създаване на език и гъвкава анатомична пета и глезен в обувката с вътрешна индивидуално-адаптирща се мека подложка, която осигурява перфектно сцепление и защита на крака.

SLIM TONGUE (SLIM-T) - нов, изключително тънък, анатомичен език от олекотени материали за по-голям комфорт и перфектна, гъвкава подкрепа и защита на крака.

DOUBLE DENSITY PADDING (DDP) - двойна подплата в областта на глезена

TOTAL STABILITY TECHNOLOGY (TST) - Специално изградена конструкция на бомбето от здрава пластмаса, издръжлива до  -20 ° , която гарантира максимална защита на пръстите на краката и по-дълга употреба.

LAYERS THERMO TECHNOLOGY (LTT) - Модерна технология за подсилване на обувката и висока степен на защита на крака - специална производствена технология създава езика и гъвкавата горна част на обувката устойчиви на удар и същевременно комфортни за крака. 

Очаквайте наличност на всички размери през ноември  2016 г.!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ХОКЕЙНИ КЪНКИ LANCER

  • ХОКЕЙНИ КЪНКИ LANCER 371 Производител: Botas, Чехия Модел с широк спектър на приложение за тези, които играят хокей на лед активно и за млади състезатели. Също така отговарят на най-добрите параметри и технологии. Завършени с BOTAS ICEHAWK PRO кънки с олекотена конструкция и стоманени остриета от неръждаема стомана. C нитове в петите за по-голяма здравина.

  • Производител: BOTAS
  • Продуктов код: B0019
  • В наличност
  • 255.00 лв.
  • 216.75 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката