Студът и модерните технологии ръкавици за тъчскрийн

Едва ли преди години сме се замисляли докъде ще се развият технологиите за комуникация. Истината е, че тяхното постоянно обновяване задължава всички останали сфери от живота да бъдат в крачка с тенденциите. В настоящата публикация ще разгледаме капацитивните екрани /тъчскрийн/ и ползването им в зимните месеци.
 
 
Естествено, когато сме на закрито и топло място, няма проблем със сензорните екрани, но положението се променя коренно, когато сме навън. Със сигурност няма притежател на смартфон, който е открил, че не може да управлява устройството си с обикновени ръкавици. Те се хлъзгат върху повърхността на екрана и не е възможно да зададете дори елементарна команда. От друга страна пък е студено и, ако не искате да измръзнете, трябва да се ориентирате към все по популярните ръкавици за тъчскрийн.

 
 
Но какво всъщност е различното при тях?
 
 
Върховете на пръстите – най-често два или три – палец, показалец и среден, са с по-различно съдържание от останалата част на ръкавицата. В плата са втъкани електропроводими нишки, които правят възможно ползването на смартфон, без да ги сваляте.
 
 
Останалата част от ръкавицата е със стандартно съдържание на акрилна прежда и други. Те са подходящи за всекидневно носене, както и при практикуването на зимни спортове.
 
 
Тези две характеристики – удобство и практичност, направиха ръкавиците за сензорни екрани хит при зимните аксесоари.
Ръкавиците за тъчскрийн могат да се перат и поддържат, както останалите видове, а отличителното при външният им вид е различният цвят на върховете на пръстите за работа с капацитивен екран.
 
 
Бъдете модерни и не се лишавайте от удобството на модерните технологии през зимата, вече има решение – ръкавици за тъчскрийн.



Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport









Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация