TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Перелик Еко Джаз Фестивал 2017

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Перелик Еко Джаз Фестивал 2017



На 29 юли в подножието на връх Перелик ще се проведе 12-то издание на World Music & Jazz Festival.
Традиционният джаз концерт The Sound of Silence (”Звукът на тишината”), съчетаващ джаз музика и еко кауза от върха на Родопите, е с начален час 20 ч, а входът е свободен.

Ние от Аутдор магазин Екстрем за първи път ще се включим в съпътстващата фестивала програма с изграждането на TENT CITY HUSKY, съпроводено с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".

За магачината атмосфера на фестивала ще допринесат Петър Салчев, “Метаформоза”, Two Cities One World, австрийската група Kids N Cats.

Музикалното събитие ще се проведе отново в еко зала, изградена от бали слама и покрита с навес.

Еко инициативата ще започне през деня преди концерта с изграждане на TENT CITY HUSKY с цел да се допринесе за мотивирането на повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата.

В „Градчето на HUSKY“ посетителите ще имат възможност да разгледат около 10 модела от различни линии разпънати палатки HUSKY, както и да се запознаят с техните характеристики.



На посетителите ще бъдат представени и други артикули от продуктовата гама на HUSKY като спални чували, самонадуваеми шлтета, раници и други.

Паралелно с това ще се проведе и Уъркшоп "Как да разпънем палатка", в който участниците ще бъдат запознати:
- как да подберат подходящо място за разпъване на палатка
- как да разпънат палатка правилно и стабилно
- как да сгънат палатка правилно
- как да изберат подходящата палатка
- как да съхраняват правилно палатка




По време на Уъркшопа участниците могат да получат и полезни съвети на тема  "Подходяща екипировка за безопасен планински туризъм и къмпингуване".

Всички посетители на TENT CITY HUSKY и участници в Уъркшоп "Как да разпънем палатка",  ще имат възможност да попълнят талон за участие в томбола с награди, осигурени от Аутодр магазин Екстрем.



Част от преживяването ще бъде кулинарно великолепие с изисканите ястия на шеф Huyng Soo Yim – специалист по корейска и източна кухня. Той е завършил Le Cordon Bleu в Лондон и е учил в Института за традиционна корейска храна, на чието лондонско подразделение сега е член. Шеф Hyung Soo Yim ще направи и демонстрации в ресторант „Родопчанка“ в Смолян от 24 до 28 юли.

Музикалното събитие ще се проведе под почетния патронаж на посланика на САЩ у нас Ерик Рубин, а сред гостите на фестивала се очаква да бъдат посланиците на Дания, Мароко, Грузия, САЩ, Корея и др.



Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport









Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация