УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ИЗЛОЖЕНИЕ "МИСИЯ ЗДРАВЕ" 2018

УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ИЗЛОЖЕНИЕ "МИСИЯ ЗДРАВЕ" 2018



Предстои шестото издание на уникалното по рода си Изложение "Мисия здраве"!

И тази година организаторите от Български икономически форум поканиха и нас от Сдружение "Екстрем скейт", Темпиш България и Скейтшоп Екстрем да се включим в богата спортна програма, съпътстваща събитието с Уъркшоп - уроци по ролери и ролкови кънки за начинаещи от всички възрасти.

Ако отдавна се каните да опитате как е на колелца, елате на 3 юни 2018 г. от 13.00 ч. в Княжеската градина (до паметника на Съветската армия) на Уъркшоп "Да караме заедно ролери и ролкови кънки"!

Ще се потопите в магическата атмосфера на изложението, ще усвоите умения в още един атрактивен и забавен здравословен начин за прекарване на свободното време, ще са полюбувате на майсторските Демонстрации на скокове и слайдове - „Скочи високо, спри ефектно“, както и ще можете да пробвате късмета си в томболата всички участници в Уъркшопа с награди, осигурени от Скейтшоп Екстрем.



ПРОГРАМА за изложение „Мисия Здраве“ - 03.06.2018

13:00 – 16:60 – Уъркшоп "Да караме заедно ролери!"  - безплатни уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), в които участниците ще имат възможност да усвоят:
– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;
– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;
– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;
- основни спирания с ролерите или ролковите кънки.


16:15-16.30 – Теглене на томбола за всички участници в Уъркшопите "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!"  (на сцената).


17:00 – 17:30 – Демонстрация на скокове и слайдове - „Скочи високо, спри ефектно“ с участие на най-напредналите скейтъри от фейсбук общността „Да караме заедно ролери!“ с гости от цялата страна







ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ


Уроците по ролери и ролкови кънки(quad кънки), предвидени в Уъркшоп "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!",  са подходящи за всички, които желаят да опитат, без ограничение във възрастта.

Желателно е участниците да си носят лични ролери или ролкови кънки, но ако  нямат собствени, а искат да опитат, може да ползват под наем чифт от предоставените за уъркшопа от Сдружение „Екстрем скейт“, Скейтшоп Екстрем и Tempish България.




Ползването на протектори е задължително!


ЗАПИСВАНЕТО СТАВА НА МЯСТО

Всички участници в уъркшопа ще имат възможност да попълнят талон за участие в томболата с награди, осигурени от Скейтшоп Екстрем и Аутдор магазин Екстрем.


Културно-информационни дни на здравето 1-3 юни 2018
София, Княжеска градина (пред паметника на Съветската армия)


Изложението Мисия здраве е вече утвърден празник на здравето.

В събитето тази година ще участват над 80 изложители.
Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био-козметика, хранителни добавки, био-храни, здравословни продукти за дома и офиса.
Участват здравни заведения - болници, поликлиники и лаборатории.
Услугите за здравословен живот и добра форма също са застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др. Присъстват издатели на специализирана литература в областта на здравословния начин на живот.

През трите дни на изложението са предвидени безплатни прегледни в над 20 области като очни прегледи, скрининг за диабет и преглед на щитовидната жлеза.

За първи път тази година е включва и голяма зона за спорт с над 10 вида физически активности като волейбол, тенис на маса, бадминтон, бягане с Nike+ Run Club Sofia, уъркшоп по ролери и ролкови кънки и много забавни игри.

Посетителите ги очакват много игри, викторини, томболи, презентации, демонстрации на упражнения, много музика, песни и танци.

Ще се раздадат стотици награди от изложителите и партньорите, а водещ на сцената ще бъде Ники Кънчев.





Входът е свободен и участието във всички спортни активности е безплатно.


Елате да се заредите със свежи и позитивни емоции!

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport









Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация