С козирка с допълнителна рейка на входа – този стил палатки са много често срещани из европейските къмпинги – лесна и бърза, не изисква голямо пространство за разпъване, а си има всичко необходимо – предверие, в които ходиш прав и при лошо време се приютяваш на широко с масата и столовете, а при хубаво, може да стои отворено.

 

- Клас – Family

- капацитет - 4 места

- тегло - 10.75 кг

- размери сгъната - 66 x 27 х 30 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 17 мин.

- горен слой – Protex® 70 denier polyester flysheet, 4000 мм воден стълб

- долен слой -  дишащ, мрежести части на вратата

- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant

- рейки - Powerflex® фибростъкло

 

   

Ако искаш да си мобилен, пътешестваш и спиш почти всяка вечер в различен къмпинг, но искаш за теб и спътниците си приличен комфорт, Лаудер 400 е точния избор. Нейната непретенциозност я прави подходяща за бягство за уикенда, а комфорта, който предлага не е за подценяване.

Лесна и бърза за разпъване, с четири рейки - три, които образуват дъгите на тунела и една къса за козирката над входа. Изработени са с фабрична чупка в най-горната им точка.  Тази специфична форма намалява в пъти напрежението в дъгите и ги прави на практика нечупливи.

Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на ураганен вятър и лоши атмосферни условия.

Горният слой е импрегниран с 4000 мм воден стълб и лепени шевове. Всички външни ципове са покрити, което също ограничава достъпа на вода при лоши атмосферни условия. Долният слой е дишащ, с мрежести участъци за вентилация и е с обработка 'lights out', която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Снабдена е с отдушници за по-добра вентилация и предотвратяване на кондензация, джобове за аксесоари,  светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, вход за кабел.

Палатката е с висок борд за защита от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Пода е едно цяло с палатката. Предверието е с два прозрачни панорамни прозорци за изобилие от светлина и с щори при нужда от дискретност.

 

Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

 

Fire retardant: Незапалими материи - Отговаря на Европейския стандарт за безопасност EN5912


За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка VANGO Lauder 400

 • С козирка с допълнителна рейка на входа – този стил палатки са много често срещани из европейските къмпинги – лесна и бърза

  - Клас – Family

  - капацитет - 4 места

  - тегло - 10.75 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU2890
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 536.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката