190 см височина предлага този модел фамилна палатка, която ще ви изненада със страхотно съчетание от комфорт, ниско тегло и компресивност

- Клас
– Family
- капацитет 5 места
- тегло - 8.84кг
- размери сгъната - 65 x 22 x 22 cm
-
схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната
- време за разпъване - 15мин.
- горен слой Protex®70D Polyester, 4000 мм воден стълб
- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата
- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant
- рейки - Powerflex® фибростъкло

Бъркли 500 е страхотно попълнение в богатата колекция палатки на Ванго - модел, който допада на тези, които искат комфортна височина на цялото пространство при много лесно и бързо разпъване, компактни размери в сгънат вид и ниско тегло. Бъркли е всъщност една огромна Алфа. Височината е 190 см, водоустойчивостта - 4000 мм воден стълб и лепени шевове. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Първо се разпъва горният слой. Фабрично долният е прикачен за горния и ви остава само да дозакачите пода на предверието, който тръгва от долния слой за съответните му халки в ъглите на горния слой. При сгъването може да не го откачвате, за да е още по-лесно следващото разпъване. Палатката е с висок борд за защита отдъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Подът на предверието се припокрива с долната част на горния слой в ивица с височина ок. 15 см и това гарантира защита и на предверието от прах, насекоми, проникване на вода и др. Със стабилна куполна конструкция от две преплетени рейки, образуващи купола и третата допълнителна, оформяща входа, която е с чупка в най-горната точка. Тази форма намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива, а освен това осигурява и по-голяма височина на предверието. Лесна е за разпъване благодарение на цветовото кодиране на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал. Долният слой е дишащ с обработка 'lights out' , която намалява количеството светлина проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън.
Палатката разполага с прозрачни прозорциза изобилие от светлина, които са оборудвани с
щори при нужда от дискретност.
Vango Air Zone предлага високо ниво на вентилация, посредством отдушници разположени в предната и задната част на палатката.
Предлага се в калъф за съхранение.

Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.
Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.
Рейките
Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

Само сега - 10% отстъпка включва и продукти на стойност над 400 лв.

За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ПАЛАТКА BERKELEY 500

  • 190 см височина предлага този модел фамилна палатка, която ще ви изненада със страхотно съчетание от комфорт, ниско тегло и компресивност

  • Производител: VANGO
  • Продуктов код: SKU1544
  • предварителна поръчка 2-5 дни
  • 447.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката