Една от най-добрите фамилни палатки с височина 210 см и отлично съотношение параметри/цена.

- Клас – Family
- капацитет 5 места
- тегло - 13.2 кг
- размери сгъната - 64 x 27x 27 cm
-
схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната
- време за разпъване - 15 мин.
- горен слой Protex®70D Polyester, 4000 мм воден стълб
- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата
- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant
- рейки - Powerflex® фибростъкло

Просторна, светла и стилна, снабдена ес т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на обръча. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия.
Дрюмонд 500 е двуслойна тунелна палатка с идеалната височина - 210 см, предлагаща високо ниво на комфорт. Горният слой е с водоустойчивост 4000 мм воден стълб и лепени шевове.
Всички външни ципове са покрити, което също ограничава достъпа на вода при лоши атмосферни условия. Палатката е с два срещуположни входа за мигновенно проветрение. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Прикачен е към долния слой, т.е. спалното помещение. Прикрепяте го към горния слой с помощта на кукички и кореспондиращи им халки. Горният слой в долната си част е с дълги полиетиленови удължения, които са така зашити, че при закачването на пода, да останат застъпени под него. Така палатката става едно цяло - долен слой, под и горен слой, защитена от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми.
Спалното е с подвижна преграда, която обособява две отделни спални помещения, едно двуместно и едно триместно.
Лесна е за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал. Долния слой е дишащ с обработка
'lights out' , която намалява количеството светлина проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън.
Палатката разполага с прозрачни, панорамни прозорциза изобилие от светлина и с щори при нужда отдискретност. Снабдена е с отдушници, джобове за аксесоари, място за закачване на осветление. Шнуровете с обтегачи са в оранжев цвят и са лесно забележими в тъмното или при условия на недобра видимост.
Вратите се отварят с два дълги странични ципа и може да ги превърнете в тента за слънце, като ги изпънете напред с помощта на 2 бр. допълнителни стоманени рейки./не влизат в окомплектовката, а се закупуват отделно/.
Едната врата е дублирана изцяло с мрежа за вентилация или прохлада в горещите летни нощи без достъп на досадни насекоми.
Vango Air Zone предлага високо ниво на вентилация, посредством отдушници разположени в предната и задната част на палатката.
Предлага се в калъф за съхранение.

Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.
Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.
Рейките
Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.
Стабилизиращата система
TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

Само сега - 10% отстъпка включва и продукти на стойност над 400 лв.За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ПАЛАТКА DRUMMOND 500

 • Една от най-добрите фамилни палатки с височина 210 см и отлично съотношение параметри/цена.

  - Клас – Family
  - капацитет – 5 места
  - тегло - 13.2 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU1548
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 659.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката