Висок клас устойчива, лека, с алуминиеви рейки, за комфорт високо в планината.

- Клас – Trekking
- капацитет - 5 места
- тегло - 8,8 кг
- размери сгъната - 59x29 см
- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната
- време за разпъване - 15 мин
- двуслойна, лепени шевове
- горен слой - Protex®HC 5000 Polyester, 5000 мм воден стълб, Fire retardant fabric
- долен слой – дишащ
- под - Polyester 6000, fire retardant
- рейки - Powerlite 7001-T6 алуминиеви


Омега 500 XL е изработена от висок клас материали: 5000 мм воден стълб за плата и алуминиеви рейки. С този модел си осигурявате комфорт високо в планината - това, от което обикновено се лишаваме. Комфортна, сигурна, високоустойчива, благодарение на силния плат, алуминиевите рейки и TBS стабилизиращата система. Предверието е с два входа, което осигурява удобство и светкавично проветрение. Едната врата е дублирана с мрежа за горещо време. Освен това палатката разполага с прозрачни прозорци, покрит под на предверието, отдушници, несесери, светлоотразителни ленти, ремонтен комплект.

Снабдена с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на всеки обръч. Те правят конструкцията високоустойчива на бурен вятър, проливен дъжд и всякакви лоши атмосферни условия.

Лесна за разпъване, благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал.

Предлага се в компресиращ калъф.

 

Палатката е тествана от сертифициран изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.

Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.

PowerLite® Alloy 7001-T6 са супер леки и изключително здрави алуминиеви рейки, гъвкави и устйчиви на корозия.

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.


За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Пет-шестместни палатки - Палатка VANGO Omega 500 XL

 • Висок клас устойчива, лека, с алуминиеви рейки, за комфорт високо в планината.

  - Клас – Trekking
  - капацитет - 5 места
  ...
 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU1848
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 869.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката