Комфортна и устойчива семейна палатка от "Приключенската" серия на Ванго

 

- Клас – Adventure

- капацитет - 5 места

- тегло - 9.55 кг

- размери сгъната - 69 x ø24 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 15 мин.

- горен слой – Protex® 70 denier polyester flysheet, 3000 мм воден стълб

- долен слой -  дишащ

- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant

- рейки - Powerflex® фибростъкло

 

   

 

Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на ураганен вятър и лоши атмосферни условия.

Мамбо 500 е двуслойна тунелна палатка с три рейки и височина 185 см, предлагаща високо ниво на комфорт. Горният слой е импрегниран с 3000 мм воден стълб и лепени шевове. Всички външни ципове са покрити, което също ограничава достъпа на вода при лоши атмосферни условия. Долният слой е дишащ, с мрежести участъци за вентилация и е с обработка 'lights out', която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Снабдена е с отдушници, джобове за аксесоари,  светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление.

Спалното помещение е с два входа и е с висок борд за защита от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Пода е едно цяло със спалното помещение, а към предверието е подвижен. Палатката разполага още с прозрачни панорамни прозорци за изобилие от светлина и с щори при нужда от дискретност.

Лесна е за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал.

 

Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

 

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

 

Fire retardant: Незапалими материи - Отговаря на Европейския стандарт за безопасност EN5912За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка VANGO Mambo 500

 • Комфортна и устойчива семейна палатка от "Приключенската" серия на Ванго

   

  - Клас – Adventure

  - капацитет - 5 места

  - тегло - 9.55 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU2876
 • Няма наличност
 • 459.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката