Голяма фамилна палатка, луксозно изпълнена с много екстри

 

- Клас – Family

- капацитет – 6 места

- тегло -  27.850 кг

- размери сгъната - 70 x 39 x 37 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 22 мин.

- горен слой – Protex®150D, 5000 мм воден стълб

- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата

- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant

- рейки - Powerflex® фибростъкло

 

   

Идеалната фамилна палатка за идеалната семейна ваканция. Хейуърд 600 XL е с два входа - централен и страничен.

Централният вход е с вградена просторна тента с прозрачни прозорци, а страничния вход е с вграден навес. Така и двата са напълно защитени от проникване на вода при дъжд. Единия е дублиран изцяло с мрежа, за да може да стои отворен.

Подът е водоустойчив, полиетиленов и е едно с цяло палатката, което осигурява на 100 процента защита от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми.

Горният слой е специален - Protex® с ексклузивна дебелина от 150D -  здрав и надежден, използвана специално за модела. Освен това е с 5000 мм воден стълб и горната му част е с обработка "СкайЛайт" технология, която отразява, а не привлича слънчевите лъчи.

Долният слой на палатката е дишащ с  'lights out' опция, която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, за по-дълъг и възстановяващ сън.

TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на обръча. Те правят конструкцията високоустойчива на ураганен вятър и лоши атмосферни условия. При този модел TBS системата е с опция за разкачване при положение на изключително спокойни атмосферни условия или по собствена преценка.

Спалното помещение е с мрежести части на вратата и е с вградени подвижни прегради с цип, които дават възможност за моделиране на три двойни спални помещения (2/2/2 ) или две тройни (3/3).

С много екстри: джобове за съхранение на лични вещи в спалното помещение, допълнителни джобове в предверието, вход за захранващ кабел, прозрачни, панорамни прозорци за изобилие от светлина и с щори с цип при нужда от дискретност. Система от отдушници разположени на две нива осигуряват комфортен поток на въздуха през палатката и предотвратяват кондензация. Вентилационните отвори са с 50% по-големи от стандартните, което също намалява в пъти вероятноста от поява на конденз. Вратите са с двойни плъзгачи, позволяващи да се отворят само в горната им част за допълнително проветрение.

Рейките на палатката са фабрично пречупени за да се постигне по голямо вътрешно простронство и по ефикасен устой на конструкцията при страничен вятър.

Снабдена е и с множество светлоотразителни елементи, което гарантира видимостта и през нощта.

Предлага се в калъф за съхранение.

 

Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.

 

Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.

 

Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

 

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

 

Наличност: Края на Май 2017

 

 За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка VANGO Hayward 600 XL

 • Голяма фамилна палатка, луксозно изпълнена с много екстри

   

  - Клас – Family

  - капацитет – 6 места

  - тегло -  27.850 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU3029
 • Няма наличност
 • 1,279.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката