• СЛЪНЧЕВИ  ОЧИЛА STALER T-653-2

СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА STALER T-653-2


Производител: GOGGLE, Полша

Цвят на рамката: черен

Mатериал на рамката: polycarbonate
PC поликарбонат
Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения.
Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания.

Стъкла: UV 400, поликарбонат (PC), жълти
Стъклата са направени от карбонови фибри /поликарбонат/. Това ги прави светли и устойчиви на механични наранявания. Стъклата, направени от поликарбонат освен че са светли, са много издържливи и неподатливи на одраскване. Благодарение на многослойната структура на стъклата, които са направени от карбонови фибри, те са много гладки, което елиминира всякакви деформации и зрителни нередности.

UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.


Категория на стъклата: 0

Слънчева трансмисия: 80-100 %

Препоръчителна употреба: слаба слънчева светлина


FOG BLOCK G-LENS
Уникалната технология FOG BLOCK максимално защитава плаките от запотяване. Хидрофилното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди  очилата да се запотят.
Внимание: не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, за да се избегне надраскване и повреждане на FOG БЛОК покритието.

CONTOURED FOAM
Мекият протектор, направен от специален материал, се адаптира към всяка формата на лицето и създава усещане за комфорт, дори при продължително използване на слънчевите очилата. Това ги прави изключително подходящи при колоездене, ски, крос кънтри, джогинг и при всички дейности, свързани с интензивни движения.

ADJUSTABLE ELASTIC STRAP
Регулируемата еластичната каишка, включена в комплекта, може да бъде поставена на мястото на дръжките на очилата като това дава възможност за използване на слънчевите очила и при екстремни спортни дейности.

USEFUL PROTECTIVE BAG
Очила са снабдени с удобно меко калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания. Калъфчето може да се използва и за почистване на плаките, в случай на нужда.

CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.


Една година гаранция

/technology#pc-polycarbonate 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА STALER T-653-2

  • СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА STALER T-653-2
    Производител: GOGGLE, Полша
    Стъкла: UV 400, поликарбонат. Категория на стъклата: 0, слънчева трансмисия: 80-100 %, препоръчителна употреба:  слаба слънчева светлина. Една година гаранция.

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 4603
  • Няма наличност
  • 40.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката