• СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА Т-428-2

СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА T-428-2
 

Производител: GOGGLE, USA.

Слънчеви очила с LENS CHANGE G-SYSTEM, окомплектовани с два чифта допълнителни сменяеми плаки. Тази система предоставя на потребителя възможност за лесна смяна на стъклата, за да се адаптират очилата към действителните метеорологични условия.

Цвят на рамката: черен

Mатериал на рамката: GRILAMID (TR-90)
Grilamid е най-модерният материал, който се използва за производство на слънчеви очила. Grilamid в сравнение с поликарбоната е с по-голяма гъвкавост и по-висока външна износоустойчивост.

Стъкла основни: UV 400, поликарбонат (PC), полихроматични червени
Стъклата са направени от карбонови фибри /поликарбонат/. Това ги прави светли и устойчиви на механични наранявания. Стъклата, направени от поликарбонат освен че са светли, са много издържливи и неподатливи на одраскване. Благодарение на многослойната структура на стъклата, които са направени от карбонови фибри, те са много гладки, което елиминира всякакви деформации и зрителни нередности.

Категория на стъклата: 3

Слънчева трансмисия: 8-18 %

Препоръчителна употреба: силна слънчева светлина
 

Стъкла допълнителни:

1. жълти

Категория на стъклата: 1

Слънчева трансмисия: 43-80 %

Препоръчителна употреба: слаба слънчева светлина, облачно време


2. безцветни

Категория на стъклата: 0

Слънчева трансмисия: 80-100 %

Препоръчителна употреба: силна облачност и слаба осветеност


UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV 400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

FOG BLOCK G-LENSES
Уникалната технология FOG BLOCK максимално защитава плаките от запотяване. Хидрофилното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди  очилата да се запотят.
Внимание: не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, за да се избегне надраскване и повреждане на FOG БЛОК покритието.

ADJUSTABLE ELASTIC STRAP
Регулируемата еластичната каишка, включена в комплекта, може да бъде поставена на мястото на дръжките на очилата като това дава възможност за използване на слънчевите очила и при екстремни спортни дейности.

CROSS COUNTRY PRO
Тези очила са подходящи за ски бягане и каране. Те не се изпотяват и са по-устойчиви на конденз - с добър въздушен поток зад плаките. Добро обезвъздушаване, отлична оптика, пресечена рамка и анти-мъгла покритие на плаките.

USEFUL PROTECTIVE CASE
Очилата са снабдени с удобно твърдо калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.
 

Една година гаранция


 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА Т-428-2

  • СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА Т-428-2
    Производител: GOGGLE, USA
    Слънчеви очила с LENS CHANGE G-SYSTEM, окомплектовани с два чифта допълнителни плаки, което дава възможност за лесна смяна на стъклата и адаптиране на очилата към действителните метеорологични условия. Една година гаранция.

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 2642
  • В наличност
  • 79.00 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката