• ОБУВКИ ТУРИСТИЧЕСКИ VIPER MID LADY

ОЛЕКОТЕНИ ТРИСЕЗОННИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ VIPER MID LADY

Производител: ALPINA, Словения

Излетите сред природата, както и някои хобита като лов и риболов са изключителни преживявания, на които ALPINA обръща специално внимание и затова разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.
Направени от висококачествени материали, туристическите обувките VIPER MID LADY са специално конструриарни така, че да отговарят на спецификите на женското ходило. Те са идеални както за преходи в ниската планина, за смесени маршрути, за равнинен терен, така и около реката или язовира.
Материалът на обувките - естествен импрегниран велур  и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
Езикът е съшит към тялото на обувките с цел да предпазва повече от навлизане на вода, малки камъчета, прах или клечки.
Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на ALPINA и е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен. Специална форма на грайфера под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Под пръстите грайферът също е конструиран така, че да спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Страничен стабилизатор против усукване на глезена спомага за Вашата безопасност.
Допълнителен преден  протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.
С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, туристическите обувки VIPER MID LADY са изключително подходящи за трекинг и хайкинг, за лов и риболов, както и за градска среда.
Здрави, удобни, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водонепромокаеми, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристики:

Клас: Trekking, Hiking, Hunting, Fishing, City-trail

Външен материал: Естествен импрегниран велур 

Мембрана: Alpitex®

Подметка: Alpina Eva Rubber®

Анатомично ходило

Връзване: връзки

Тегло: 540 г

Размери: от 36 до 41 size table shoes

       

 

Момчил Цветанов, планински водач в Планинария сподели следното:  "Най-голямото предизвикателство за всеки производител, обaче не е в обувките за сериозни алпийски изкачвания, а в най-ниския клас - обувките за леки преходи. Причините се крият в това, че тук се правят най-много компромиси, за да се постигне конкурентно ниска цена и важи българската поговорка "С пари всеки може". Трябва изключително добра преценка на кои качества на обувката трябва да се заложи и с кои може да се направи компромис, който да не се отрази на качеството като цяло. Именно в това отношение туристическите обувки VIPER са отличен резултат."

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ОБУВКИ ТУРИСТИЧЕСКИ VIPER MID LADY

 • ОБУВКИ ТУРИСТИЧЕСКИ VIPER MID LADY Производител: ALPINA, Словения. Олекотени, водонепромокаеми, дишащи, мембрана Alpitex, подходящи за продължителни преходи по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен, за лов и риболов, както и за градска среда.

  Тегло: 540 гр/ 1 бр обувка

  Таблица с размери

   

   

   

 • Производител: ALPINA
 • Продуктов код: 4665
 • В наличност
 • 130.00 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката