• СКИ РЪКАВИЦИ ДЕТСКИ  ORGUE FUSHIA

ДЕТСКИ СКИ РЪКАВИЦИ ORGUE FUCHSIA

Производител: Lhotse, Eurosports Diffusion, Франция


За да бъдат представени е достатъчно да кажем само две думи  -  качество и елегантност.

Материали и покрития:  HyperLoft, Dryfill,Thermoft, Scotchgard™ , кожа

Външен материал: 100% полиестер
Вътрешен материал: 100% полиестер
Вътрешният хастар е много топъл и паропропусклив. Така ръката винаги остава суха.

Външен цип, който регулира ширината на маншета.

Кукичка за прикачване на ръкавиците една към друга.

Цвят: червен

HyperLoft - между хастара и външния слой на ръкавицата е монтиран HyperLoft - синтетичен изолатор осигуряващ топлина и комфорт. Той е лек, компактен и съхне много бързо. Уникалните микро нишки на изолацията HyperLoft задържат повече въздух и отразяват топлината на тялото ви. Съставени са от кухи влакна, изключотелно меки и леки. Този материал поема по-малко от 1% от собственото си тегло вода. съхне много бързо и поддържа топлина, дори когато е мокър. Освен това е високотехнологичен материал, който не замърсява природата. Създава вакуум ефект, който осигурява висока еластичност и стабилност на кройката и формата на ръкавиците за оптимален комфорт за носене.

Dryfill - специален материал, който запазва  кожата ви суха. Действието му не намалява с течение на времето и употребата на продукта. Висока устойчивост на влага и бърза степен на изсъхване. Революционно нови антибактериални нишки. Регулира температурата на тялото. Изключително дишаща материя, благодарение на голямото разстояние между отделните нишки. Голямата повърхност позволява по-бързо изсъхване на материята. Технология, която блокира неприятната миризма. Анти пилинг материал.

Thermoft - топла & мека изолация. Уникалните микро нишки на изолацията Thermoft Insulation задържат повече въздух и не позволяват топлината излъчвана от тялото ви да излиза през плата навън.

Scotchgard™ - 3M protector - Висока водоустойчивост. Помага на плата да излглежда добре дълго време. Издръжлива защита.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

СКИ РЪКАВИЦИ ДЕТСКИ ORGUE FUSHIA

  • ДЕТСКИ РЪКАВИЦИ ORGUE FUCHSIA произведени от френската фирма Eurosports Diffusion. Изработени от HyperLoft, Dryfill,Thermoft, Scotchgard™, кожа. Вътрешният хастар е много топъл и паропропусклив. Така ръката винаги остава суха.

  • Производител: LHOTSE
  • Продуктов код: 1454
  • В наличност
  • 30.00 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката