Скейтинг

Задължителна екипировка при каране на ролери и скейтборд



Задължителна екипировка при каране на ролери и скейтборд

Карането на ролери е един страхотен начин да разпуснем, докато спортуваме, при това изцяло в рамките на града. То ни дава възможността да прекараме полезно и приятно време сами или в компанията на приятели и семейство. Една подходяща за абсолютно всички дейност. 

Историята на скейтборда и лонгборда



Историята на скейтборда и лонгборда

Скейтбордът е неизменна част от детството и младежта на поколения през последите десетилетия. През годините, той се превръща в своеобразна субкултура, начин на изразяване на индувидуалността и често форма на бунтарство.

7 популярни скейтборд стила



7 популярни скейтборд стила

От това да скачаш от рампа на рампа, да се пързаляш по градските парапети и бордюри, или пък просто лежерно да се спускаш по някой криволичещ горски път, скейтбордът има да предложи по нещо на всеки свой фен и любител. 

Основни трикове в карането на скейтборд



Основни трикове в карането на скейтборд

Епохите се менят, но едно забавление си остава все така популярно сред младежта поколения наред – скейтборда. То е много повече от една дъска на 4 колела. То е субкултура, начин на живот, и изразяване на емоция. Скейтърството създава общности сред младите хора по целия свят, десетилетия наред. Освен чисто любителско занимание, скейтборда може да се превърне в истинско начинание – професионален спорт с множество състезания. 


Как да си изберем колела за скейтборд или ролери



Как да си изберем колела за скейтборд или ролери

Карането на скейтборд или ролери носи забавления, приключения и адреналин на много хора. То се превръща в начин на живот без значение дали сте дете, тийнейджър или възрастен. За да се движите с желаната скорост, да правите трикове и да сте достатъчно маневрени, трябва да можете да се доверите изцяло на вашите колела. От техният правилен избор зависи вашето качествено и безопасно каране. Така че напред, да го направим!


Скейтборд или лонгборд



Скейтборд или лонгборд

Карането на скейтборд и лонгборд е еднакво интересно и екстремно забавление, което отдавна се е превърнало и в спорт. Адреналинът, който получаваме обикновено е свързан с едно доста зареждащо емоционално състояние. 


Скейтбординг за начинаещи – как да карате вашия скейтборд



Скейтбординг за начинаещи – как да карате вашия скейтборд

 Макар скейтбордингът да е доста индивидуален спорт, ако сте абсолютно начинаещ и никога преди не сте се качвал върху дъска, има определен начин как да се научите да правите   нещата и определено не трябва да започвате с правенето на „олита“. Ето няколко съвета и насоки за всички, които искат да се наслаждават на скейтбординга, но никога не са опитвали досега.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport









Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация