УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ФЕСТИВАЛА FUNCITY+ ВЪВ ВАРНА

УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ФЕСТИВАЛА FUNCITY+ ВЪВ ВАРНАОт 30 август до 3 септември 2017 г. в района на Морската гара във Варна ще се проведе международният младежки фестивал FUNCITY+.

В продължение на пет дни морската столица ще се стане център на всичко, което вълнува младите хора като се превърне в царство на музиката, спорта, танците, занаятите, предприемаческите работилници, визуалните изкуства и още много други.

През цялото време на FUNCITY+ във фестивалната територия ще можете да се включите в десетки спортни и танцови демонстрации, работилници и състезания.
А за най-запалените, организаторите са подготвили и Gaming зона с конзолни игри.

За нас от екипа на Скейтшоп Екстрем това ще бъде първо участие във фестивала FUNCITY+.

Ще започнем с това, че осигуряваме наградите за отличилите се в състезателните игри по лонгборд - слайд, слалом и най-висок скок "Hippie Jump", организирани от LongDayBoarding.

Предвидени са също и демонстрации по лонгборд, както и уроци "Първи стъпки" за всички желаещи да пробват лонгборд.За тези от Вас, които все още не могат, а искат да се пробват да карат ролери или ролкови кънки, ние от Скейтшоп Екстрем и Темпиш България, съвместно със Сдружение "Екстрем скейт" и нашите приятели от "Да караме заедно ролери!" сме подготвили Уъркшоп - уроци по ролери и ролкови кънки за начинаещи от всички възрасти.

Уъркшопът "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!" ще се състои на 02.09. 2017 г. (събота) от 16.00 до 20.00 часа в SKATE & BLADE зоната на Пристанище Варна.

В Уъркшопа "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!"  - уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), участниците ще имат възможност да усвоят:
– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;
– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;
– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;
- основни спирания с ролерите или ролковите кънки.Уроците по ролери и ролкови кънки (quad кънки), предвидени в Уъркшоп "Да караме заедно ролери и ролкови кънки",  са подходящи за всички, които желаят да опитат, без ограничение във възрастта.

Ползването на протектори по време на Уъркшопа е задължително!


Желателно е участниците да си носят лични ролери или ролкови кънки, но ако  нямат собствени, а искат да пробват, може да ползват под наем чифт от предоставените за уъркшопа от Сдружение „Екстрем скейт“, Скейтшоп Екстрем и Tempish България.
Предоставените ролери и ролкови кънки се ползват задължително със собствени чорапи от хигиенна гледна точка.
Програмата на международния младежки фестивал FUNCITY+ е наситена с много изяви на главната сцена, танцовата арена, сцената DANCE WORKSHOPS, в спортната зона, SLACKLINE ZONE с обучения и демонстрации, в SKATE & BLADE PARK с уъркшопи, демонстрации и състезания по лонгборд, скейтборд, ролери и ролкови кънки, в творческата зона с много работилници - аниме и манга, музикална, циркова, по роботика, по предприемачество, графити и стрийт арт демонстрации и още много, много други.


Впуснете се в приключението FUNCITY+!

Елате да се забавляваме заедно!Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация