УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ПЛОВДИВ 2017

УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ПЛОВДИВ 2017Поредното издание на инициативата Живей активно! Ви очаква с нови спортни предизвикателства в Пловдив на 17.09.2017 г.

Организаторите са наситили програмата с разнообразни спортни дейности и Ви предстои един полезен и приятен ден, в който ще можете да се включите и да пробвате и нови за Вас активности.

За тези от Вас, които искат да се пробват да карат ролери или ролкови кънки, ние от Скейтшоп Екстрем и Темпиш България, съвместно със Сдружение "Екстрем скейт" и нашите приятели от "Да караме заедно ролери!" сме подготвили Уъркшоп - уроци по ролери и ролкови кънки за начинаещи от всички възрасти.

Ако искате Вие или Вашето дете да се научите на първи стъпки в карането на ролери или ролкови кънки, вземете ролерите или ролковите кънки и елате на 17 септември 2017 площад "Централен", до Военния клуб от 11.00 - 14.00 ч.!Уроците по ролери и ролкови кънки (quad кънки), предвидени в Уъркшоп "Да караме заедно ролери и ролкови кънки",  са подходящи за всички, които желаят да опитат, без ограничение във възрастта.

Желателно е участниците да си носят лични ролери или ролкови кънки, но ако  нямат собствени, а искат да пробват, може да ползват чифт от предоставените за уъркшопа от Сдружение „Екстрем скейт“, Скейтшоп Екстрем и Tempish България. Предоставените ролери и ролкови кънки се ползват задължително със собствени чорапи от хигиенна гледна точка.Ползването на протектори по време на Уъркшопа е задължително!


В Уъркшопа "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!"  - уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), участниците ще имат възможност да усвоят:
– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;
– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;
– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;
- основни спирания с ролерите или ролковите кънки.


За всички, които вече могат да карат ролери, сме предвидили градско каране, което ще тръгне от и ще се върне на нашата локация на Живей активно!По традиция събитието ще стартира в 10 ч. с няколко активни лъча от различни локации - на колело, ролери, скейтборд или лонгборд, пешеходен поход и маратон за кучета.
Тези от Вас, които вече умеят да карат ролери или ролкови кънки, могат да се включат в ролер шествията в лъча, който тръгва от Пеещите фонтани в 10 ч. на 17-ти септември.

Денят ще продължи с множество спортни активности и ще завърши с с много танци с VILI & ZUMBA Fitness Plovdiv, Dance Station Plovdiv и концерт на площад „Централен“, където Ви очакват Pavell & Venci Venc', DARA / Darina Yotova и Kristian Kostov.

Повече подробности за различните видове спортове можете да видите във фейсбук страницата на Живей активно!

Елате и се заредете с енергия!

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация