УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ВАРНА

УЪРКШОП - УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ВАРНАМорското издание на Живей активно! ще се състои на 16-ти юли 2017 г. в гр. Варна.

Очаква Ви един наситен с разнообразни спортни активности ден, полезен и приятен, на който ще можете да се включите и да пробвате и нови за Вас предизвикателстжва.

За тези от Вас, които искат да се пробват да карат ролери или ролкови кънки, ние от Скейтшоп Екстрем и Темпиш България, съвместно със Сдружение "Екстрем скейт" и нашите приятели от "Да караме заедно ролери!" сме подготвили Уъркшоп - уроци по ролери и ролкови кънки за начинаещи от всички възрасти.

Ако искате Вие или Вашето дете да се научите на първи стъпки в карането на ролери или ролкови кънки, вземете ролерите или ролковите кънки и елате на 16 юли 2017 при лявата страна на централния вход на Морската градина от 11.00 - 15.00 ч.!

Уроците по ролери и ролкови кънки (quad кънки), предвидени в Уъркшоп "Да караме заедно ролери и ролкови кънки",  са подходящи за всички, които желаят да опитат, без ограничение във възрастта.

Желателно е участниците да си носят лични ролери или ролкови кънки, но ако  нямат собствени, а искат да пробват, може да ползват чифт от предоставените за уъркшопа от Сдружение „Екстрем скейт“, Скейтшоп Екстрем и Tempish България. Предоставените ролери и ролкови кънки се ползват задължително с лични чорапи от хигиенна гледна точка.Ползването на протектори по време на Уъркшопа е задължително!


В Уъркшопа "Да караме заедно ролери и ролкови кънки!"  - уроци за малки и големи по ролери и ролкови кънки (quad кънки), участниците ще имат възможност да усвоят:

– основни познания по видовете ролери или ролкови кънки и протекцията за тях;

– основни правила при обуването на ролери или ролкови кънки и слагането на протекцията;

– основни движения като засилване, завиване, завиване на вътрешен и външен ръб при ролерите и други;

- основни спирания с ролерите или ролковите кънки.По традиция събитието ще стартира в 10 ч. с няколко активни лъча от различни локации - на колело, ролери, скейтборд или лонгборд, пешеходен поход и поход за хора с увреждания.
Тези от Вас, които вече умеят да карат ролери или ролкови кънки, могат да се включат в ролер шествията в лъча, който тръгва от община Варна в 10 ч. на 16-ти юли.

Денят ще продължи с множество спортни активности и ще завърши с концерт на Слънчевия часовник на Pavell & Venci Venc', DARA / Darina Yotova и Kristian Kostov.

Повече подробности можете да видите във фейсбук страницата на Живей активно!

Елате и се заредете с енергия!


Очаквайте ни и на Живей активно! в Пловдив на 17.09.2017 г.!

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация