Чантичка ТАШЕВ Front bag®

Фронт баг® е уникална чантичка, която носите отпред на гърдите, закачена на халките на презрамките на раницата. Побира в организиран вид  и на едно място всички дребни аксесоари и техника, които ползваме в движение: мобилни телефони, фотоапарат, GPS устройство, ножче, запалка, фенерче, сл.очила, лично оръжие, документи, пари и пр. – всичко това  е на достъпно, сигурно и стабилно място - пред очите ви и близо до ръцете ви. 

При кратки почивки, откачвате Фронт баг само от едната презрамка, за да свалите раницата от гърба си. Така той остава да виси на другата презрамка, без опасност да падне на земята и да се измърси или нещо от съдържанието му да бъде повредено. 

При пристигане на мястото, където ще отседнете и свалите раницата окончателно от гърба си за деня, лесно и бързо трансформирате Фронт баг в чантичка за кръста - прибирате лентите с куките под омекотената платка на гърба и изваждате лентата с катарамата за кръста /виж галерията със снимки/. Така всичката техника и ценни вещи /не само като стойност но и като необходимост в планината/ е цялата вечер с вас без да се налага прехвърлянето им от джобовете на раницата по джобовете на дрехите ви, не трябва да помните кое къде сложихте и да решавате кое да вземете и кое да оставите в раницата. Нищо от най-ценните ви неща не сменя мястото си, а остава в съответното си джобче във Фронт баг. Този модел е революция в организацията на аксесоарите по време на движение. 

Вътрешното пространство е разделено на 6 обемни отделения+преграда с лепящ цип за лично оръжие и челен джоб с цип. Собствено вградено покривало за дъжд гарантира 100% водонепромокаемост. Дишащият гръб осигурява комфорт при продължително носене. Изработена изцяло от Кордура, Фронт баг е надежден продукт, който се ползва дълго време. 


• Височина: 17 сm 

• Ширина: 7 cm 

• Дължина: 27 cm 

• Тегло: 0.280 g

•Материал:Cordura® с Teflon®

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър
text_captcha

Чантичка Tашев Front bag®

  • Носи се на гърдите отпред и всичко е под ръка, на удобно и сигурно място.

  • Производител:
  • Продуктов код: TSKU446
  • В наличност
  • 59.80 лв.

    59.80
  • BGN

Достъпни опции


Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!