Мултифункционалните туристически обувки VIPER MID на ALPINA

Словенската фирма ALPINA е производител с история. Още нашите бащи и дядовци са мечтали да имат изключителните обувки от бившата Югославия, но сдобиването с тях никак не е било лесно. Днес нещата са различни. Благодарение на магазин  Екстрем спорт ALPINA е на нашия пазар и всеки може да се сдобие със заветните обувки. Тази марка се развива изключително динамично от самото си възникване до днес. Словенците не се страхуват да експериментират и това личи буквално във всяка нова серия обувки. Предишната серия обувки се отличаваха с изключително комфортните TUNDRA и титанично здравите  ANAPURNA и  TETON. Сегашната серия влетя буреносно с много нови, технологични решения, сериозно разширяване на периметъра, който обхваща моделите и сериозното внимание, обърнато на дизайна на обувките. Сякаш дизайнерите на фирмата са се опитали да направят индивидулен стил за всеки клас обувка.

Най-голямото предизвикателство за всеки производител, обaче не е в обувките за сериозни алпийски изкачвания, а в най-ниския клас - обувките за леки преходи. Причините се крият в това, че тук се правят най-много компромиси, за да се постигне конкурентно ниска цена и важи българската поговорка "С пари всеки може". Трябва изключително добра преценка на кои качества на обувката трябва да се заложи и с кои може да се направи компромис, който да не се отрази на качеството като цяло. Именно в това отношение туристическите обувки VIPER  са отличен резултат. Словенците са усетили много точно къде трябва да „натиснат“ за да победят категорично с качество масовите „ментета“ от разлепващи се, пропускащи вода като сито, запарващи и какви ли още не ужаси за планинаря обувки. Такива проблеми с този модел не може да имате. Същевременно е постигната напълно конкурентна цена! VIPER MID e туристическа обувка, подходяща за пешеходни преходи през лятото, есента или пролетта. Комфорт за крака, стабилна подметка, добро сцепление и лекота са основните качества, които отличават тази обувка. В тази обувка крака Ви наистина ще се чувства прекрасно! Впечатление прави и стилния дизайн, с който се отличава цялата нова серия модели на  ALPINA. Есента идва и ако още не сте решили коя ще e Вашата обувка за този капризен  сезон  си заслужава да разгледате именно  VIPER MID!

Ниския вариант туристически маратонки VIPER LOW  е идеален за по-ниски планини и може да се използва и като маратонка в града.

Автор: Момчил Цветанов: http://www.planinaria.bg/

 

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!