Палатки

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Седемте рилски езера 2017TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Седемте рилски езера 2017В желанието си да допринесем за мотивирането на все повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата, ние от Аутдор магазин Екстрем  предприехме инициатива за участие в различни музикални фестивали, събори и фестивали на здравето, които събират на едно място много млади хора, с провеждането на УЪРКШОП „КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА“, съпроводен с изграждането на TENT CITY HUSKY.

Следващото място, на което ще можете да разгледате различни модели палатки в реален вид, както и да се запознаете с техните характеристики, е късчето от Рая на България - Седемте рилки езера.

В продължение на 3 дни, от 18-20.08.2017 г., в района на хижа Рилски езера (новата хижа), ще имате възможност да посетите нашето TENT CITY HUSKY, да се запознаете с основни правила при разпъването, прибирането и съхранението на палатка, както и да получите полезни съвети при избора на подходяща екипировка за безопасен планински туризъм и къмпингуване.

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Гайдарско надсвирване Гела 2017TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Гайдарско надсвирване Гела 2017Както всяка година в първата събота и неделя на месец август, в близост до село Гела, на Илинденските поляни, ще се проведе традиционното гайдарско надсвирване.
На 5 и 6 август 2017 година хилядите посетители ще могат да се насладят на неспиращите магически гайди редом с възкръсналите бродерии, шевици и и стари занаяти, пресъздадени през неповторимия поглед на истинските занаятчии на България!

Ние от Аутдор магазин Екстрем за първи път ще се включим в съпътстващата фестивала програма с изграждането на TENT CITY HUSKY, съпроводено с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".

Седем съвета ако имате намерение да спите в палатка 

Седем съвета ако имате намерение да спите в палатка

Повечето хора са свикнали да спят вкъщи на тишина, с дебели възглавници на огромен, пухкав матрак.
 
Къмпингуването ви дава възможност да прекарате нощта в някое далечно място и да си починете от луксозните удобства, които ползвате в дома ви. А за да прекарате наистина чудесно, когато сте навън е добре, ако успеете да спите през нощта. Ако сте решили да спите в палатка прочетете тези съвети. Ще са ви от полза!
 
1. Изберете правилното 'легло'
Има различни възможности, които съществуват за спане в палатка. Може да ползвате......още

Основни видове палатки в зависимост от сезона 
 
Купуването на палатка е като купуването на къща. Има различни видове, дизайни, размери и други характеристики, за които да помислите. Тук ще ви запознаем с основните видове палатки, което доста ще Ви улесни при избора на Вашата палатка.
 
 
Палатките се делят на 4 основни вида:
летни
трисезонни
универсални
планински или зимни
Летни палатки
Тези палатки още

Предимствата на палатките HuskyПредимствата на палатките HUSKY

Палатките HUSKY, произведени в линията EXTREME, са подходящи за най-неблагоприятните атмосферни условия, благодарение на своите характеристики и параметри. Палатките от тази група са предназначени не само за експедиции и туризъм, но ще задоволят изискванията на всеки турист за най-високо качество и модерни материали. Те са снабдени с още

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Фестивал Vola Open Air 2017TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Фестивал Vola Open Air 2017С богата музикална програма от 28-29.07.2017 на връх Околчица, Врачански Балкан ще се проведе шестото издание на фестивал Vola Open Air 2017.

В желанието си да допринесем за мотивирането на повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата, ние от Аутдор магазин Екстрем ще се включим тази година в съпътстващата фестивала програма с изграждането на TENT CITY HUSKY, съпроводено с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".

Видове палатки HuskyВидове палатки Husky

Колекцията на палатки, произвеждани от фирмата HUSKY  се разделя в няколко линии, които се диференцират в зависимост от дизайна и средата, в която се използват- Extreme, Comfort, Outdoor, Cycling и Quilted.

Палатките, произведени в линията EXTREME, са подходящи за най-тежките атмосферни условия, благодарение на своите характеристики и параметри. Палатките от тази група са предназначени не само за експедиции и туризъм, но ще задоволят изискванията на всеки турист за най-високо качество и модерни материали. Те са снабдени с носещи колчета, които дават възможност за ......още

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Перелик Еко Джаз Фестивал 2017TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Перелик Еко Джаз Фестивал 2017На 29 юли в подножието на връх Перелик ще се проведе 12-то издание на World Music & Jazz Festival.
Традиционният джаз концерт The Sound of Silence (”Звукът на тишината”), съчетаващ джаз музика и еко кауза от върха на Родопите, е с начален час 20 ч, а входът е свободен.

Ние от Аутдор магазин Екстрем за първи път ще се включим в съпътстващата фестивала програма с изграждането на TENT CITY HUSKY, съпроводено с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".


Husky в YouTubeHusky в YouTube

Започваме публикуване в YouTube канала на Extreme sport на серия видеа на Husky.
Тези видеа ще Ви помогнат да разберете повече за различните видове продукти на чешката марка Husky както и как се опъват  различни модели палатки.
Honza ще Ви преведа през цялата  гама от Husky продукти. За избрани продукти в YouTube ще
намерите кратки видеа, където Honza ще Ви запознаe с характеристиките и предимствата на  продуктите на Husky.
Неговите обяснения ще направят избора Ви по-лесен, както и 3D презентациите на продуктите на Husky, които ще публикуваме постепенно на избрани палатки, спални чували и раници.
Желаем Ви приятно сърфиране в YouTube с Husky палатки, спални чували, раници и облекла. Наслаждавайте се!
Може да видите първото видео тук:
 
 

УЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛА СОФИЯ ДИШАУЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛА СОФИЯ ДИШААко разпъването на палатка винаги Ви се е струвало трудна задача, а винаги сте искали да имате възможност да си починете на спокойствие сред природата, далече от градското ежедневие, елате на нашия Уъркшоп "Как да разпънем палатка" в неделния след обед на първия уикенд от осмото издание на Фестивала София диша!

Ще ни намерите на площад Александър Невски на 25.06.2017 г. от 14.00 до 20.00 часа.

Показва 1 до 10 от 14 (2 страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!