Палатки

УЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛА СОФИЯ ДИШАУЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛА СОФИЯ ДИШААко разпъването на палатка винаги Ви се е струвало трудна задача, а винаги сте искали да имате възможност да си починете на спокойствие сред природата, далече от градското ежедневие, елате на нашия Уъркшоп "Как да разпънем палатка" в неделния след обед на първия уикенд от осмото издание на Фестивала София диша!

Ще ни намерите на площад Александър Невски на 25.06.2017 г. от 14.00 до 20.00 часа.

УЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО И СПОРТАУЪРКШОП "КАК ДА РАЗПЪНЕМ ПАЛАТКА" НА ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО И СПОРТА


От 30.06.2017 г. до 02.07.2017 г. на голямата поляна в Южния парк ще се проведе поредното издание на Фестивала на здравето и спорта.

За магичната атмосфера на фестивала допринася наситената с разнообразни творчески работилнички, спортни класове, уъркшопи, лекции на различна тематика програма, обединени от идеята за популяризиране на балансиран начин на живот.

За таз годишното издание на фестивала, ние от Аутдор магазин Екстрем ще се включим в богатата програма за първи път с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".

Седем съвета ако имате намерение да спите в палатка 

Седем съвета ако имате намерение да спите в палатка

Повечето хора са свикнали да спят вкъщи на тишина, с дебели възглавници на огромен, пухкав матрак.
 
Къмпингуването ви дава възможност да прекарате нощта в някое далечно място и да си починете от луксозните удобства, които ползвате в дома ви. А за да прекарате наистина чудесно, когато сте навън е добре, ако успеете да спите през нощта. Ако сте решили да спите в палатка прочетете тези съвети. Ще са ви от полза!
 
1. Изберете правилното 'легло'
Има различни възможности, които съществуват за спане в палатка. Може да ползвате......още

Предимствата на палатките HuskyПредимствата на палатките HUSKY

Палатките HUSKY, произведени в линията EXTREME, са подходящи за най-неблагоприятните атмосферни условия, благодарение на своите характеристики и параметри. Палатките от тази група са предназначени не само за експедиции и туризъм, но ще задоволят изискванията на всеки турист за най-високо качество и модерни материали. Те са снабдени с още

Основни видове палатки в зависимост от сезона 
 
Купуването на палатка е като купуването на къща. Има различни видове, дизайни, размери и други характеристики, за които да помислите. Тук ще ви запознаем с основните видове палатки, което доста ще Ви улесни при избора на Вашата палатка.
 
 
Палатките се делят на 4 основни вида:
летни
трисезонни
универсални
планински или зимни
Летни палатки
Тези палатки още

Как да се грижим за палатката си?Полезни съвети за палатки
 
 
 
След всяко използване трябва да почистите и изсушите добре палатката, преди да я приберете. Единственият начин за почистване на палатката е още.....

Как да подготвим лагера си на откритоКак да се подготвим лагера си на открито

Къмпингите и излетите в планината са чудесен начин да изживеете нови преживявания. Комфортен базов лагер е перфектният начин да се подготвите за излет, но също така е добре да знаете и как да лагерувате като опитен турист. Вашият подслон е Вашето убежище във всеки лагер. Това е мястото, където ще прекарвате нощите и където ще се приютите, ако времето се влоши. Също така, базовият лагер е изходният пункт по време на Вашите къмпинг приключения, така че комфортът и удобството трябва да бъдат Вашите основни приоритети. Понякога,....още

Екстрем спорт партньор на фестивала Wake Ъп 

Екстрем спорт партньор на фестивала Wake Ъп

Екстрeм спорт беше партньор на тазгодишното, 5-то издание на музикалния фестивал Wake Ъп.

Фестивалът се проведе от 3-5 юли в райското кътче на Родопите край село Куклен.

Освен омагьосващата музикална програма, фестивалът протече и с богата съпътстваща програма, като Къщата на хляба, Работилница по плетене, грънчарство, езда и много други.

Ние, от Екстрем спорт, се включихме в Стратегическата На Тъмно Игра.
В играта участваха над 400 души, а 96 ..... още

Видове палатки HuskyВидове палатки Husky

Колекцията на палатки, произвеждани от фирмата HUSKY  се разделя в няколко линии, които се диференцират в зависимост от дизайна и средата, в която се използват- Extreme, Comfort, Outdoor, Cycling и Quilted.

Палатките, произведени в линията EXTREME, са подходящи за най-тежките атмосферни условия, благодарение на своите характеристики и параметри. Палатките от тази група са предназначени не само за експедиции и туризъм, но ще задоволят изискванията на всеки турист за най-високо качество и модерни материали. Те са снабдени с носещи колчета, които дават възможност за ......още

TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Фестивал Vola Open Air 2017TENT CITY HUSKY и Уъркшоп на Фестивал Vola Open Air 2017С богата музикална програма от 28-29.07.2017 на връх Околчица, Врачански Балкан ще се проведе шестото издание на фестивал Vola Open Air 2017.

В желанието си да допринесем за мотивирането на повече хора да водят по-здравословен начин на живот близко до природата, ние от Аутдор магазин Екстрем ще се включим тази година в съпътстващата фестивала програма с изграждането на TENT CITY HUSKY, съпроводено с Уъркшоп "Как да разпънем палатка".

Показва 1 до 10 от 14 (2 страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!