• Мрежа против комари TREKMATES Тур

За защита от хапещи насекоми, покриваща 1 човек на стелка или походно легло, която можете да разпънете по четири начина, в зависимост от това каква форма искате - на снимката са показани и четирите възможни форми.

 

- конструкция на материала - пчелна пита

- обработена с репелент

- антибактериална, не задържа миризми

- едноместна

- компактна

- калъф за съхранение

- тегло: 420 g

 

Единична мрежа против комари и други хапещи насекоми, обработена с репелент "Vital Protection" - дълготрайна и антибактериална обработка, отблъскваща всякакви насекоми и незадържаща миризми.

Предназначена за нощуване на открито на 1 човек - на стелка или на походно легло. Също е много подходяща за употреба с Хамак експедиционен на Трекмейтс. С четири точки за закачане и 4 кукички с винт и шнур в окомплектовката. В зависимост от терена и възможностите за закачване, е възможно да Ви трябва допълнителен шнур за удължение.


За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Мрежа против комари TREKMATES Тур

  • За защита от хапещи насекоми, покриваща 1 човек на стелка или походно легло, която можете да разпънете по четири начина, в зависимост от това каква форма искате - на снимката са показани и четирите възможни форми.

     

  • Производител: TREKMATES
  • Продуктов код: SKU2165
  • предварителна поръчка 2-5 дни
  • 58.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация