Един от малкото модели, при които рейките са от външната страна. Много стабилна конструкция, с два входа и две предверия.

 

- Клас – Active Adventure

- капацитет – 3 места

- тегло -  6.100 кг

- размери сгъната - 60 x ø20 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 12 мин.

- горен слой – ProTex 70 Denier polyester® 3000 мм воден стълб

- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата

- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant

- рейки - Powerflex® фибростъкло

 

   

 

Сигма 300+ се различава от повечето модели на ВАНГО по външните рейки. Тя се разпъва лесно и може да остане само на горен слой, без да закачвате спалното. С два срещуположни входа и две предверия. Рейките на предверията се преплитат с основните по начин, по който палатката става толкова устойчива колкото високопланинските модели.

Всички материи вложени в изработването Сигма 300+ са водоустойчиви и пожарозащитени, гарантиращи сухо, безопасно и комфортно къмпиране.

Горният слой е с водоустойчивост 3000 мм воден стълб и лепени шевове. Всички външни ципове са покрити, което също ограничава достъпа на вода при лоши атмосферни условия. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Прикачен е към долния слой, т.е. спалното помещение. Прикрепяте го към горния слой с помощта на кукички. Горният слой в долната си част е с дълги полиетиленови удължения, които са така зашити, че при закачването на пода, да останат застъпени под него. Така палатката става едно цяло - долен слой, под и горен слой, защитена от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Преимуществата се състоят в това, че може да не прикрепяте пода в предверията, когато не е нужен и почистването му е изключително лесно. Вътрешният слой е от дишаща полиестерна материя, която осигурява свободното преминаване на конденз и изпарения. Вратите на спалното помещение са частично мрежести.

Огромните „Diamond Clear” PVC прозорци имат за задача да пропускат огромно количество светлина и да дават удобен достъп до красиви гледки. Снабдени са със щори, при нужда от дискретност.

Лесна за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал.

Шнуровете с обтегачи са в оранжев цвят и са лесно забележими в тъмното или при условия на недобра видимост.

Вратите се отварят с два дълги странични ципа и може да ги превърнете в тента за слънце, като ги изпънете напред с помощта на 2 бр. допълнителни рейки./не влизат в окомплектовката/.

Палатката е снабдена с място за закачване на осветление.

Предлага се в калъф за съхранение.

 

Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.

Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.

Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.


За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка Sigma 300+

 • Един от малкото модели, при които рейките са от външната страна. Много стабилна конструкция, с два входа и две предверия.

   

  - Клас – Active Adventure

  - капацитет – 3 места

  - тегло -  6.100 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU2458
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 328.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация