Тунелна, трекинг палатка с две еднакви рейки

 

- Клас – Trekking

- капацитет – 3 места

- тегло -  2.940 кг

- размери сгъната - 50 x ø15 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 7 мин.

- горен слой – Protex® 70D, 5000 мм воден стълб

- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата

- под - 70 denier 6000 HH, Fire retardant

- рейки - PowerLite 7001-T6 алуминиеви

 

  

 

Много лека, триместна палатка с тунелна форма, осигуряваща голамо вътрешно пространство. Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи шнурове на дъгата. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия.

Горния и долния слой се разпъват заедно. С две еднакви рейки, стил "Gothic" - с чупка в най-горната им част, която намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива. Палатката е снабдена с множество светлоотразителни елементи, които я правят лесно забележима и през ноща. Всички шевове са фабрично лепени - 100% водоустойчиви. Meteor 300 е с опция за разпъване само на пода с горния слой, което я прави и изключително подходяща за лайт екипировка в горещ климат.

Горния слой на палатката е с 5000 мм воден стълб. Долния слой е дишащ и е с мрежести части на вратата за вентилация или прохлада в горещите летни нощи без достъп на досадни насекоми.. Подът е от олекотен, но здрав полиестер с 6000 мм воден стълб.

Алуминиевите рейки PowerLite® Alloy 7001-T6 са много леки, но изключително здрави, гъвкави и устойчиви на корозия.

Входа на палатката е с "Rain Stop" конструкция - не позволява достъп на вода към вътрешния слой, когато се отваря вратата в условия на дъжд.

Овалната форма на входа прави палатката лесна за отваряне и с една ръка. Вратата може да бъде отворена само от ляво, само от дясно или напълно отворена.

Предлага се в компресионен калъф за съхранение.

 

Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.

 

Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.

 

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка. Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка VANGO Meteor 300

 • Тунелна, трекинг палатка с две еднакви рейки

   

  - Клас – Trekking

  - капацитет – 3 места

  - тегло -  2.940 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU3030
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 442.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация