Когато искаш повече, ВАНГО предлага повече: Увеличена версия на комфортната фамилна палатка Лангли 400 - голям, XL вариант с двойно предверие

 

- Клас – Family

- капацитет - 4 места

- тегло - 20.55 кг

- размери сгъната - 70 x 35 х 36 cm

- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната

- време за разпъване - 20 мин.

- горен слой – Protex® 70 denier polyester flysheet, 4000 мм воден стълб

- долен слой -  дишащ, мрежести части на вратата

- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant

- рейки - Powerflex® фибростъкло

 

    

 

XL варианта на Лангли 400 е за тези от вас, които искат повече: удвоена всекидневна до 8,4 кв. м , удвоен размер на отдушниците за сигурна превенция на конденза.  Неоспорим лукс и комфорт, снабдена с всички възможни екстри. Не ви е нужна допълнителна тента за прохладните вечери - този модел си има, при XL версията тя е увеличена.

Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. Горният слой е здрав, надежден, с водоустойчивост 4000 мм воден стълб и лепени шевове. Палатката е с два входа за мигновенно проветрение, като единия вход е изцяло дублиран с мрежа. Страничният вход е с допълнителна рейка оформяща навес, предпазващ при дъжд и вятър. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб и е едно цяло с палатката с висок борд за защита от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Всички външни ципове са покрити, което също ограничава достъпа на вода при лоши атмосферни условия. Долният слой е дишащ с обработка 'lights out' , която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Част от вратата на спалното е дублирана с мрежа за вентилация или прохлада в горещите летни нощи без достъп на досадни насекоми. Спалното е с подвижна преграда, с която може да обособите две отделни спални помещения.

С множество светлоотразителни точки гарантират, че палатката е лесно забележима през нощта.

Палатката разполага с прозрачни прозорци за изобилие от светлина и с щори при нужда от дискретност. Снабдена е с отдушници на две нива, джобове за аксесоари,  място за закачване на осветление и вход за кабел.

 

Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

Стабилизиращата система TBS II Tension Band System е многофункционална версия на изпитаната и надеждна TBS® – Tension Band System. В съчетание с обтягащите шнурове от външната страна на палатката, прави конструкцията стабилна и високоустойчива на всякакви атмосферни условия.

 

Fire retardant: Незапалими материи - Отговаря на Европейския стандарт за безопасност EN5912


За потвърждаване на наличност на дадена разцветка се обадете в магазина /02 9866841/ или пишете на имейл /office@extreme-bg.com/ за справка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Палатка VANGO Langley 400 XL

 • Когато искаш повече, ВАНГО предлага повече: Увеличена версия на комфортната фамилна палатка Лангли 400 - голям, XL вариант с двойно предверие

   

  - Клас – Family

  - капацитет - 4 места

  - тегло - 20.55 кг

 • Производител: VANGO
 • Продуктов код: SKU2891
 • предварителна поръчка 2-5 дни
 • 919.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация