• СКИ МАСКА ПОЛЯРИЗИРАНА H633-4PR С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ДИОПТЕР

СКИ МАСКА ПОЛЯРИЗИРАНА H633-4PR С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ДИОПТЕР

Производител: GOGGLE, САЩ

Цвят на рамката: мат черен

Цвят на стъклата:  полихороматичен бял-син

Категория на стъклата: 2

Възможност за поставяне на лещи с диоптер: да

Слънчева трансмисия: 43-80%

Препоръчителна употреба: слаба слънчева светлина, предимно облачно

PC поликарбонат
Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения.

OPTICAL RIM G-SYSTEM

OPTICAL RIM G-SYSTEM позволява фиксиране на коригиращи лещи за хора с увредено зрение.

POLARIZED PROTEC G-LENS 
POLARIZED PROTEC G-LENS лещи намаляват значително всички видове дразнещи отблясъци и светлина, като същевременно увеличават безопасността в ситуации, когато се изисква използването на слънчеви очила. Усещането за комфорт е гарантирано чрез засилване на остротата на зрението, както и на различията в цветовете. 

REFLEX G-LENS  

Очилата REFLEX G-LENS са снабдени с огледални покрития, предлагани в различни цветови варианти. Специалното покритие гарантира по-добра UV защита и значително намалява отраженията, за да подобри комфорта на зрението. Очилата REFLEX G-LENS се препоръчват при ярка слънчева светлина. 

FOG BLOCK G-LENSES

Уникалната технология FOG BLOCK максимално защитава плаките от запотяване. Хидрофилното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди  очилата да се запотят.
Внимание: не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, за да се избегне надраскване и повреждане на FOG БЛОК покритието.
 

UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV 400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

PROTECTIVE BAG
Очилата са снабдени с микрофибърно калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

TPU THERMOPLASTIC POLYURETHANE
Термопластичният полиуретан е изключително гъвкав материал, тъй като запазва свойства си в широк температурен диапазон. Отличава се с изключително висока механична якост и устойчивост на различни метеорологични условия. Това го прави идеален материал при употреба в екстремни условия.

DUPLEX G-плаки
Всички ски очила GOGGLE са оборудвани с двойни плаки. Изграждането на двойна плака увеличава ефекта против мъгла, като с това се подобрява и увеличава видимостта.4

AIR JECT VENTILATION
Моделите H840, H850, H855 и H886 ски очила с DUPLEX G-Lens имат допълнителна вентилационна система, която позволява на въздуха да циркулира между двата  пласта от двойните плаки. AIT JECT VENTILATION е най-високо развитата технология, която защитава плаките от мъгла. Тази система е специално проектирана, за да се подобри видимостта в екстремни метеорологични условия.

CE

Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.

Една година гаранция

        

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

СКИ МАСКА ПОЛЯРИЗИРАНА H633-4PR С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ДИОПТЕР

 • СКИ МАСКА ПОЛЯРИЗИРАНА H633-4PR С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ДИОПТЕР

  Производител: GOGGLE, САЩ

  Категория на стъклата: 2

  Възможност за поставяне на лещи с диоптер: да

  Слънчева трансмисия: 43-80%

  Препоръчителна употреба: слаба слънчева светлина, предимно облачно

 • Производител: GOGGLE
 • Продуктов код: 5226
 • В наличност
 • 121.00 лв.


Достъпни опции


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация