Промоция
-15%
  • ХОКЕЙНИ КЪНКИ BAUER VAPOR X300

КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ BAUER VAPOR X300

Производител: Bauer, САЩ

Семейството на кънките Vapor продължава да бъде едно от най-популярните сред продуктите на Bauer с 3-fit платформа. Въпреки, че още се счита , че от кънките Vapor моделът X300 се отличава леко от типичните кънки “Vapor”. Вместо стандартния V-fit профил (стандартна ширина в зоната на пръстите и по-тясна в зоната на петата и глезена), който сме свикнали да виждаме в линията Vapor, моделът X300 не е така стегнат и е по-близък до класическия модел кънки.

Разработени са за бързина, ловкост, превъзходното заключване на петата и глезена позволява по-бързо движение и остри завои. Идеални са за най-скоростните състезатели.
Fit Profile:
 Classic Heat Moldable: Да Quarter Package: Sublimated tech nylon with OD1N-inspired thermoformed X-rib pattern Поддръжка на петата: Patented pro-integrated, anatomical heel/ankle support Омекотяване на глезена: Closed-cell foam
Tendon Guard: 
Stiff flex Подплата: Полиран nylon Език: Анатомичен, от 1 част  30oz felt Подметка: Standard comfort Стелка: Отлята TPR Blade Holder: TUUK Lightspeed Pro Runner: TUUK stainless steel

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

ХОКЕЙНИ КЪНКИ BAUER VAPOR X300

  • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ BAUER VAPOR X300 Производител: Bauer, САЩ Семейството на кънките Vapor продължава да бъде едно от най-популярните сред продуктите на Bauer с 3-fit платформа. Въпреки, че още се счита , че от кънките Vapor моделът X300 се отличава леко от типичните кънки “Vapor”. Вместо стандартния V-fit профил (стандартна ширина в зоната на пръстите и по-тясна в зоната на петата и глезена), който сме свикнали да виждаме в линията Vapor, моделът X300 не е така стегнат и е по-близък до класическия модел кънки. Разработени са за бързина, ловкост, превъзходното заключване на петата и глезена позволява по-бързо движение и остри завои. Идеални са за най-скоростните състезатели.

  • Производител: BAUER
  • Продуктов код: 4881
  • Няма наличност
  • 240.00 лв.
  • 204.00 лв.


Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас за финализиране на поръчката
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация