Доставка

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от www.extreme-bg.com, ще пътуват до Вас на преференциални цени за доставка с куриерите на Еконт Експрес с изчислена 30% отстъпка.

Цените на продуктите са крайни с включен ДДС, без цена на доставката. В процеса на поръчване се калкулират осреднени стандартни цени за доставка. Реалната цена се изчислява на базата на теглото и цената на закупените от Вас продукти.

Кликвайки върху бутон "Изчисли цена" Вие ще визуализирате цена на куриерска доставка, която е съгласно стандартната Тарифа за извършване на куриерски услуги с Еконт Експрес. Допълнително получавате 30% отстъпка от изчислената цена.

  1. В полето Получател - Населено място попълнете града, в който искате да доставим Вашите продукти.
  2. В полето Тегло, кг. попълнете общото тегло на закупените от Вас артикули.
  3. От менюто Доставка изберете Врата-Врата или Врата-Офис, в зависимост от това, дали искате да получите пратките си вкъщи (по-удобно) или да ги вземете от офис на Еконт Експрес (по-евтино).
  4. Сложете отметка преди полето Наложен платеж, а след него впишете общата сума на Вашата поръчка.
  5. Натиснете бутона Изчисли цена, за да получите крайната цена на доставка.

Не е необходимо да подготвяте пратка или да заявявате куриер - ние ще оформим всички необходими документи.

Доставката за поръчки до 98,99 лв вкл. е за Ваша сметка.

Доставката за поръчки над 99 лв е за наша сметка.

Срокове на доставка.

Всички продукти се доставят от склад на електронен магазин ЕКСТРЕМ. Поръчки,пуснати до 13 .00 ч. в раб.ден се доставят на следващият работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат първият работен ден. След като пуснете поръчка ще получите автоматичен имейл , че поръчката е регистрирана. Ще се свържем с Вас по телефона и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули. За закупени стоки с обявена от производителя гаранция се получава гаранционна карта.

Ако имате допълнителни въпроси винаги може да позвъните на телефоните посочени в ЗА КОНТАКТИ или да изпратите e-mail.

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация