Филтрирай

Тротинетки на ток


Сравни (0)
Безплатна
доставка
Електрическа тротинетка URBIS U3.1
по поръчка

Характеристики:Мощност на двигателя -  250WМаксимална скорост - 25 км/ч Капацитет на батерията - 7,8..

 

601.00 лв.

Безплатна
доставка
Електрическа тротинетка URBIS U5.1
по поръчка

Електрическата тротинетка URBIS U5.1, наследник на модела U5, има мощност на двигателя от 350W и кап..

 

805.00 лв.

Безплатна
доставка
Електрическа юношеска тротинетка URBIS UX2
по поръчка

Нова детска електрическа тротинетка URBiS UX2.Стилна детска електрическа тротинетка с мощен 150W мот..

 

362.00 лв.

Безплатна
доставка
Електрическа тротинетка URBIS U7.1
по поръчка

Характеристики:Мощност на двигателя - 500WМаксимална скорост  - 25км/ч Капацитет на батерията -  12,..

 

1248.00 лв.

Безплатна
доставка
Електрическа тротинетка URBIS U3.2
по поръчка

Характеристики:Мощност на двигателя - 350WМаксимална скорост 25км/чКапацитет на батерията 7-8ч.Диста..

 

718.00 лв.

Оценка

Налага ли Ви се често да преодолявате кратки разстояния, които обаче за ходене пеш са твърде дълги? Тогава трябва да си потърсите електрически тротинетки. Ние, от Extreme Sport, ще Ви покажем как да изберете най-подходящата за Вас и на какво да обърнете внимание.


Какво представляват електрическите тротинетки


Навярно всеки вече знае какво представляваха преди време тези устройства. Това е здрава издължена и плоска основа, в двата края на която са монтирани малки колелца, като едното от тях може да се върти и към него е прикрепено кормилото. То е Т-образна тръба, чието въртене задава посоката на движение. Идеята на тротинетката е, че Вие стъпвате върху платформата с единия крак, а с другия се бутате напред и се възползвате от инерцията, която просто трябва да поддържате.
Съвременните решения обаче вече са електрически или т.нар. скутери, имащи електродвигател и акумулатор.

Какви са предимствата им

Ел. тротинетките на ток са изключително удобни, практични и достатъчно мощни, за да Ви придвижват на къси разстояния. Те са подходящи предимно за градски условия. Теглото им е достатъчно леко, а сгъваемата им конструкция Ви позволява да ги качвате в градския транспорт. Те са сравнително бързи и мощни.
Тези е-устройства са изключително екологични и щадящи природата, а в същото време, за да карате електрическа тротинетка, не е необходимо преминаване на специални курсове.

Лесно ли се прави изборът

Лесно е, ако предварително сте наясно с нуждите си. Ето няколко отправни точки, за да направите избора си на електрическа тротинетка:

  • Начин на приложение - при всекидневно придвижване до работа или училище, не купувайте най-евтините модели. Обърнете внимание на по-високия капацитет на батерията;
  • Пробег с едно зареждане - в зависимост от разстоянието за изминаване и връщане, трябва да прецените какъв пробег Ви е необходим при едно презареждане;
  • Мощност на батерията - тя обикновено варира от 250 до 500W. Ако сте по-тежки на килограми, изберете по-мощна батерия с повишен капацитет.

Защо да се доверите при избора на Extreme Sport

Защото на фона на голямото разнообразие от видове електрически тротинетки, ние работим само с доказалите се и предпочитани брандове на пазара. Така имаме възможност да предложим само качествени продукти на изгодни цени. Всичко в категорията на онлайн магазина е с гаранция и с цели 30 дни пробен период, през който да решите дали искате да върнете покупката или да я задържите. Заповядайте!


Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport