Спални чували

Спални чували

Спален чувал Enemy -12
Спален чувал Enemy -12

СПАЛЕН ЧУВАЛ ENEMY -12Производител: Husky, ЧехияСпален чувал Enemy става враг на всяко неудобст..

229.00 лв.

В наличност
Спален чувал Ember -14
Спален чувал Ember -14

СПАЛЕН ЧУВАЛ EMBER -14 Производител: Husky, Чехия Трисезонен чувал за гарантирано спокоен сън... Хар..

245.00 лв.

В наличност
Спален чувал Mini 0
Спален чувал Mini 0

СПАЛЕН ЧУВАЛ MINI Производител: HUSKY, Чехия Характеристика: MINI е спален чувал, който е предназнач..

135.00 лв.

В наличност
Спален чувал Mikro +2
Спален чувал Mikro +2

СПАЛЕН ЧУВАЛ MIКRO  +2°C Производител: HUSKY, Чехия Характеристика: MIКRO e нов спален чувал о..

145.00 лв.

В наличност
Спален чувал Mantilla -5
Спален чувал Mantilla -5

СПАЛЕН ЧУВАЛ MANTILLA  Производител: Husky, Чехия Сладкият сън след изморителна разходка… Хара..

129.00 лв.

В наличност
Спален чувал Montello -9°
Спален чувал Montello -9°

СПАЛЕН ЧУВАЛ MONTELLO -9°C Реалният цвят е по-светло синьо отколкото на снимката.   Про..

140.00 лв.

В наличност
Спален чувал Musset -3
Спален чувал Musset -3

СПАЛЕН ЧУВАЛ MUSSET Производител: HUSKY, Чехия Характеристика: MUSSET е модел спален чувал на Husky ..

145.00 лв.

предварителна поръчка 7-14 дни
Спален чувал Musset short -3
Спален чувал Musset short -3

СПАЛЕН ЧУВАЛ MUSSET SHORTПроизводител: Husky, ЧехияКъса версия на много лек спален чувал, разра..

145.00 лв.

В наличност
Спален чувал дамски  Majesty lady pink -10
Спален чувал дамски Majesty lady pink -10

ДАМСКИ СПАЛЕН ЧУВАЛ MAJESTY LADY PINK Производител: Husky, Чехия Спален чувал, специално разработен..

145.00 лв.

В наличност
Спален чувал дамски  Majesty lady blue -10
Спален чувал дамски Majesty lady blue -10

ДАМСКИ СПАЛЕН ЧУВАЛ MAJESTY LADY Производител: Husky, Чехия Спален чувал, специално разработен за ж..

145.00 лв.

предварителна поръчка 7-14 дни
Спален чувал Ember long -14
Спален чувал Ember long -14

СПАЛЕН ЧУВАЛ EMBER LONG -14Производител: Husky, ЧехияУдължен вариант на спаления чувал Ember -1..

245.00 лв.

В наличност
Спален чувал Azure -22
Спален чувал Azure -22

СПАЛЕН ЧУВАЛ AZURE -22 °C Производител: Husky, Чехия Характеристики: Спалният чувал Azure е достоен..

239.00 лв.

В наличност
Спален чувал Anapurna -28
Спален чувал Anapurna -28

СПАЛЕН ЧУВАЛ ANAPURNA   Производител: HUSKY, Чехия Описание: Спален чувал за най-взискателните..

240.00 лв.

В наличност
Спален чувал Anapurna Lady -28
Спален чувал Anapurna Lady -28

СПАЛЕН ЧУВАЛ ANAPURNA LADY -28Производител: HUSKY, ЧехияСпалният чувал Anapurna предлага качест..

240.00 лв.

В наличност
Спален чувал Proud -29
Спален чувал Proud -29

СПАЛЕН ЧУВАЛ PROUD -29 Производител: HUSKY, Чехия Характеристика: Чувалът Proud е буквално..

316.00 лв.

В наличност
Показва 1 до 15 от 49 (4 страници)

Поддръжка и практически съвети за спални чували

Как трябва да се грижа за своя спален чувал?
Текстилните материи, от които се произвеждат спалните чували издържат на редовно пране и почистване. Спазвайте следните инструкции и ще постигнете най-добри резултати в почистването.
- След всяка употреба оставете чувала отворен, за да може добре да се проветри.
- Почиствайте петната с хладка вода и сапун. Използвайте гъба ако се налага. Постепенно премахнете почвата, когато почиствате по-големи замърсявания.
- В случай на изключително мръсни повърхности, изперете чувала в голяма пералня с въртящ се барабан, без да пускате центрофуга. Използвайте топла вода, не гореща.
- Прибирайте спалния чувал само след като добре сте го почистили и изсушили. Съхранявайте го на сухи места, за да удължите живота му.
- Не препоръчваме използването на химическо чистене, тъй като то може да намали неговите водоустойчиви и изолационни качества.

Какво означава възможността за сливане на два спални чувала?
Някои чували могат да се свързват един с друг с помощта на ципове, но за да свържете два спални чувала един с друг те трябва да разполагат с ляв и десен цип и да са с еднаква дължина. 

Коя е правилната дължина на спалния чувал?
Спалният чувал трябва да е поне 15 см по-дълъг от височината на човека, който ще спи в него. 

Как да перем спалния чувал?
Ако се налага да изперете спалния чувал, използвайте течен препарат за пране. Не изцеждайте спалния чувал чрез увиване.

Как да съхраняваме спалния чувал?
Най-добре е да съхранявате спалния чувал като го окачите някъде, например в гардероба си. Ако обаче не разполагате с достатъчно пространство бихте могли да го сгънете добре, не на руло, за да се избегне огъването на нишките. Ако спалният ви чувал е от пух, също е най-добре да го окачите някъде или да го сгънете, но без да го компресирате.


Линията „DOWN“ на чешката марка HUSKY включва спални чували, които са изработени от висококачествен, естествен пълнеж от гъши пух. Този пълнеж има отлични топлоизолационни свойства и значително намалява теглото и обема. Спалните чували HUSKY „DOWN“ са изработени от висококачествени материали, които са използвани както за вътрешно, така и за външно покритие. Този тип чували от линията „DOWN“ са проектирани специално за условия, при които се изисква лекота, малък обем и много добри изолационни качества. Разбира се, че Спалните чували „DOWN“ имат оборудване HUSKY, което включва цип YKK, вътрешен изолационен колан, регулиране на качулката, антиплъзгащи ленти и други необходимости.

Линията PREMIUM на чешката марка HUSKY представя луксозни спални чували, които се отличават с отлична топлоизолация и дизайн неподвластен на времето. Всичко това е постигнато чрез използването на най-висококачествени съвременни материали, които отговарят на взискателните изисквания за спални чували дори при екстремни климатични условия. Двата предлагани модела комбинират най-доброто налично в индустрията. Следователно спалните чували  HUSKY от серията PREMIUM са идеални за взискателни клиенти и експедиции. Разбира се, има неразделни аксесоари, включително марков цип YKK, противоплъзгащи ленти и много други.

Линията EXTREME на чешката марка HUSKY предлага спални чували за екстремни климатични условия, така и много леки спални чували за универсална употреба. Всички те са изработени от най-добрите материали, които осигуряват перфектен топлинна защита за дадените условия и високо ниво на комфорт. В допълнение, моделите спални чували HUSKY за зимни условия са разработени въз основа на взискателните изисквания на височинните експедиции, за които са специално проектирани. Спалните чували от серията EXTREME са предназначени за алпийски експедиции, както и за много други дейности на открито.

Линията COMFORT на чешката марка HUSKY предлага изключителни спални чували от висок клас, които са надеждни, удобни и универсални. Комбинацията от висококачествени материали гарантира отличен температурен комфорт, дори ако стойностите на термометъра падат под нулата. Всички отвори могат да бъдат свалени до край и спалните чували  HUSKY могат да се използват като одеало. Също така, тази серия е оборудвана стандартно с необходимите вентилационните отвори в краката, противоплъзгащи колани, термични яки, джобове за малки предмети и това не е всичко. Серията спални чували COMFORT са проектирани както за по-студени условия, така и за по-топли периоди поради по-широкия им обхват на използваемост.

Линията OUTDOOR на чешката марка HUSKY включва универсални спални чували с широк спектър от приложения. В тази категория ще намерите широка гама от модели за различни видове експедиции, които ще задоволят дори специфичните изисквания на гребци, жени или деца. Навсякъде обърнахме внимание на високото качество на използваните материали и технологии, оборудване и уникален дизайн. Всичко това на изгодни цени. Спалните чували от гамата OUTDOOR са идеални за лодка, мотоциклет, велосипед, класически туризъм и много други дейности.

Серията MIKRO на чешката марка HUSKY включва изключително леки спални чували, които са подходящи за по-меки условия и по-топли периоди. Благодарение на своята изработка и модерните, висококачествени материали, всички модели гарантират особено ниско тегло и малък транспортен обем но и достатъчно топлинен комфорт, устойчивост на атмосферни влияния и комфорт. Спалните чували от серия MIKRO са създадени специално за колоездене, класически туризъм и всички дейности на открито, където е необходимо ниско тегло на багажа.

Серията „DECO“ на чешката марка HUSKY носи традиционни, много просторни и приятно удобни спални чували с различни приложения. Ето защо можете също да намерите широка гама от модели предназначени за различни температурни условия. Серията „DECO“ на чешката марка HUSKY са спални чували с възможност да се преобразуват в одеяло. Като стандарт се използват висококачествени материали, които гарантират достатъчен топлинен комфорт. Спалните чували от гамата „DECO” са идеални за излети сред природата, кану или туризъм. Със своята универсалност са подходящи и като заместител на одеяло, например на почивка в къмпинг, каравана или вила.

В линията „WOMEN“ от чешката марка HUSKY ще намерите качествени и дизайнерски красиви спални чували, създадени специално за жени. Линията включва разнообразна гама от спални чували, които могат да се използват в наистина разнообразни условия, от най-тежките до най-меките. Всички модели са, изработени от най-добрите материали и в допълнение към класическите предимства уважават анатомията на женската фигура. Оборудването им също отговаря на специфични изисквания, като повишен термичен комфорт чрез добавяне на топла чанта за крака и др. Спалните чували от гамата "WOMEN" са подходящи за трудни експедиции, пътувания сред природата, кану или каране на къмпинг.

В поредицата „CHILDREN AND JUNIOR “ от чешката марка HUSKY ще намерите качествени спални чували, специално проектирани за млади пътници. Тази категория включва широка гама от модели от мумия кройки до класически юргани. Навсякъде се гарантират висококачествени материали, за да се осигури комфорт над стандартите, достатъчен топлинен комфорт и устойчивост на инциденти на открито. Спалните чували от серията "ДЕТЕ и ЮНИОР" са многофункционални за употреба, особено подходящи за летни лагери, разходки с лодка, походи, но също така и къмпинг или вила престой.

 

 

 

 

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!