Блог

Спортен клуб Екстрем скейт на Европейска седмица на спорта #BеActive 2023Спортен клуб Екстрем скейт на Европейска седмица на спорта #BеActive 2023


Европейска седмица на спорта #BeActive се завръща със своето девето издание! Инициативатa ще се проведе от 23 до 30 септември 2023 г.


Очакват Ви много спортни емоции, срещи с любими спортисти и редица интересни събития.


Програма на Европейската


БГ трекинг и Екстрем спорт Шамони 2023БГ трекинг и Екстрем спорт Шамони 2023

 Димо и Люси от Екстрем спорт с българският професионален планински водач Евгени Динчев от БГ трекинг на 5 дни трекинги в района на Шамони със страхотни панорами към Монблан - 4810 м и Савойските Алпи, в периода  29 юли – 6 август 2023 г.
Екстрем спорт на Узана Поляна Фест 2023Екстрем спорт на Узана Поляна Фест 2023

Днес ще ви запознаем с приключението на Узана фест, в местността Узана край Габрово. Фестивалът ни очарова с пълна програма от забавни игри, както за най-малките, така и за по-големите.


Теглене на томбола 13 Хижи Юли - Август 2023Теглене на томбола 13 Хижи Юли - Август 2023

Участвай за да спечелиш!

До 24.08 посетете една от хижите:

1. Х. Узана в Стара планина

2. Узана поляна фест в Стара планина

3. Х. Васил Левски в Стара 

Съвети за поддръжка на спален чувал от HuskyСъвети за поддръжка на спален чувал от Husky

Дори да си запален къмпингар или просто да обичаш да прекарваш време сред природата, то тези съвети за поддръжка на спален чувал биха ти били от полза. Ако искаш да разбереш повече тази статия е точно за теб. 

Ролерфест и Празник на детските усмивки на 1 юни 2023 17:30 ч. Парк ЗаимовРолерфест и Празник на детските усмивки на 1 юни 2023 17:30 ч. Парк Заимов

Отново заедно на най-страхотния детски празник за всички малчугани – 1 Юни!


И тази година от Спортен клуб Екстрем скейт сме подготвили забавни състезателни игри с ролери и ролкови кънки и Workshop Карам с kris.dragoshinov. Заедно с Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарим на децата на София "Празник на детските усмивки" на 1-ви юни в Парк "Заимов", от 17:30 ч.


Празникът ще бъде открит в 17:30 ч. на голямата сцена в централната част на парка Заимов.


Организаторите от 

До Велинград и обратноДо Велинград и обратно

Тръгнахме за Велинград - спа столицата на България. Всички си обухме маратонки за да се чувстваме комфортно. Като стигнахме Велинград първо се настанихме в хотела и се приготвихме за басейн.

Участие на Екстрем спорт в Къмпинг и Караванинг Експо София 2023Участие на Екстрем спорт в Къмпинг и Караванинг Експо София 2023

От 12.05.2023 г. до 14.05.2023 г., включително, ще се проведе пролетното издание на единственото по рода си за България специализирано изложение Къмпинг и Караванинг Експо 2023.

От Аврамово до Орцево с туристически обувки AlpinaОт Аврамово до Орцево с туристически обувки Alpina

Тръгнахме от София с влак и с коли. Отправна точка - жп гара Аврамово.

КЪНКИ ФЕСТ - КОЛЕДА НА КЪНКИ 2022 гр. София, Ледена пързалка ЮнакКЪНКИ ФЕСТ - КОЛЕДА НА КЪНКИ 2022 гр. София, Ледена пързалка Юнак

Дойде време отново за забавления по Ледените пързалки!

Хайде на Коледно парти с нас!

За пореден път тази година ние от Сдружение Спортен клуб "ЕКСТРЕМ СКЕЙТ", съвместно с  ЕКСТРЕМ СПОРТ  и TEMPISH БЪЛГАРИЯ организираме КЪНКИФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ в гр.София, Ледена пързалка Юнак.

Традиционният вече за столичани и гости на София КЪНКИФЕСТ – КОЛЕДА НА КЪНКИ и тази година ще се проведе на Ледена Пързалка "Юнак" 

Ледена пързалка Ice park в София оборудвана със зимни кънки Tempish Rental R16Ледена пързалка Ice park в София оборудвана със зимни кънки Tempish Rental R16

Tази година столичани се радват на нова придобивка в центъра на гр.София в Княжевска градина - Ледена пързалка Ice park заедно с Коледен Базар. Пързалката е

Как да изберем облекло за скиКак да изберем облекло за ски

Планината е прекрасно място за почивка и спорт през зимата, стига да сте екипирани добре. 


 

Показва 1 до 12 от 166 (14 страници)

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация