Блог

Спортен клуб Екстрем скейт на Европейска седмица на спорта #BеActive 2021Спортен клуб Екстрем скейт на Европейска седмица на спорта #BеActive 2021

Европейската седмица на спорта #BеActive се провежда всяка година от 23-ти до 30-ти септември с хиляди мероприятия, организирани от стотици партньори паралелно във всички участващи държави. 

Тази година предстои 7-то поредно издание на инициативата на Европейската комисия за насърчаване на спорта и физическата активност на всички граждани на Европейския съюз, а национален координатор за България е Министерство на младежта и спорта.

Слънчевите очилаСлънчевите очила

Слънчевите очила са готин аксесоар. Могат стилно да допълнят тоалета ви, да скрият уморени очи или да бъдат бижуто, с което искате да ви забележат. Всеки притежава поне чифт слънчеви очила, а много от нас се суетят пред огледалото, избирайки, кои са най подходящите за днес. 

Ролери или ролкови кънки - какво да изберемРолери или ролкови кънки - какво да изберем

Карането на ролери или ролкови кънки е еднакво забавно и приключенско. С тях можете да се разхождате в парка, да правите трикове на рампите и да се придвижвате доста бързо из града. Вятърът в косите по време на каране, задължително ще ви донесе добро настроение и усещане за свобода. 

Един ден из Мальовишкия дял на РилаЕдин ден из Мальовишкия дял на Рила

И преди сме Ви споделяли, че ние от Extreme Sport обичаме летния туризъм в планината.

Там на високото, далече от града и неговият забързан ритъм.

Затова в средата на юли планирахме еднодневен преход в Рила заедно с нашите приятели от Trekking.bg.

Разходка до хижа Рибни езера в РилаРазходка до хижа Рибни езера в Рила

През летните месеци много от нас предпочитат морето и пясъка за почивка и отмора.

Но през лятото планината ни предлага необятни красиви и зелени пейзажи, прохлада, откъсване от забързания градски ритъм и немалко предизвикателства по стръмните й терени и върхове.

Връх Мусала - изкачване и съветиВръх Мусала - изкачване и съвети

Изкачването на връх Мусала – преходът, който трябва да направим почти по задължение

Няма дете в България, което да не е чувало за връх Мусала, за това, че е най-високият връх на Балканите със своите 2925 метра и, че един ден този връх задължително трябва да бъде покорен. 


5 места в София, където да караме ролери с кеф5 места в София, където да караме ролери с кеф

Ролерите и града са неразделна двойка, но за да изпитаме пълното удоволствие от карането им, е нужно да изберем удачно за целта място.  В редовете по-долу ще разберете кои са 5те места в София, където можете да карате ролери с удоволствие 

Как да опаковаме туристическа раницаКак да опаковаме туристическа раница

 Всеки по-голям преход е свързан с подготовката на туристическа раница. За да имаме пълен успех в изкачването, е много важно правилното ѝ избиране и определяне на нейното съдържание. Направим ли този подбор, ще можем без странични притеснения, да се насладим на вълшебното пътешествие.  

Ролерфест Ямбол 2021Ролерфест Ямбол 2021

На 26 и 27 юни 2021 г. Сдружение с нестопанска цел в обществена полза Спортен клуб „Екстрем скейт“, Tempish България, Скейтшоп Екстрем, със съдействието на община Ямбол и Младежки дом "Георги Братанов" Ямбол организират РОЛЕРФЕСТ Ямбол 2021 за малки и големи. След една година прекъсване поради пандемичните обстоятелства, събитието ще се състои за трети път и е под наслов "Да караме заедно ролери в Ямбол".10 еднодневни преходи в Рила10 еднодневни преходи в Рила

Величествената Рила планина предлага безброй възможности за отдих, приключения, и уникални панорамни гледки от своите върхове. Тя може да бъде както мека и гостоприемлива, така и сурова и предизвикателна – според сезона и местността си.

Показва 1 до 10 от 127 (13 страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!