Филтрирай

Ролкови кънки


Сравни (0)
Промо
-26%
Ролкови кънки Rio Roller Pure

Спецификации:еко кожа, полумеки ролкови кънкиконструкция от 2 цвята PVC кожа шаси:  Hi imp..

139.00 лв.

189.00 лв.

Промо
-10%
Ролкови кънки Nessie disco

Характеристики:препоръчителна употреба: развлекателно каране, танцуване, нормално каране, трикове, н..

169.00 лв.

188.00 лв.

Ролкови кънки Nessie Star

Наличност - 25.05.2022 г.!Характеристики:обувка: здраво подсилена обувка, мека зона около петата, бр..

235.00 лв.

Ролкови кънки Quad Classic

Характеристики:Подходящи за: фигурно пързаляне, танцуване, анимация и стандартно каране на кънки как..

292.00 лв.

Промо
-45%
Ролкови кънки Quad Supr

Характеристики:тампони: PU 80Aстопери: устойчив полиуретан; може да се сменя. колела: TEM..

85.00 лв.

157.00 лв.

Промо
-21%
Ролкови кънки Rio Roller Mayhem

Характеристики:полумеки ролкови кънки. PVC кожакаишка с Velcroстабилна поддръжка на петата и анатоми..

149.00 лв.

189.00 лв.

Ролкови кънки Rio Roller Milkshake

Продължавайки любовта си към пастелените тонове, Milkshake е аналог на кънките за фигурното пързалян..

212.00 лв.

Ролкови кънки SFR Figure

Елегантна фигура в горната част, използваща класическата основа в пастелни цветове! SFR Figure са&nb..

165.00 лв.

Промо
-23%
Ролкови кънки SFR Vision ii Tropical

Спецификации:обувка: полумека, материал: еко кожагорна част: специална опора на глезенашаси: PP шаси..

115.00 лв.

150.00 лв.

Промо
-27%
Ролкови кънки SFR Vision II blue

Спецификации:обувка: полумекаматериал: еко кожагорна част: специална опора на глезенашаси: PP шасиPP..

109.00 лв.

150.00 лв.

Промо
-23%
Ролкови кънки Quad Moove

Завръщат се традиционно познатите ни QUAD ролери с 4 колела, които не са подредени в линия, а са пос..

149.00 лв.

194.00 лв.

Промо
-8%
Ролкови кънки SFR Storm IV Adjustable Blue/Red

Характеристики:регулируеми твърди детски кънки комфортна вътрешна обувка с принтшаси - High Imp..

145.00 лв.

159.00 лв.

Начини за забавление днес има много. Стига да сме склонни да експериментираме със собственото си въображение, можем да оползотворим свободното си време по един максимално пълноценен и вълнуващ начин. Карането на ролкови кънки е различният подход при извършването на някакви спортни дейности, с които целим повишаване на физическата си активност, също както и подобряване на своето здраве. 

Ролковите кънки са подходящи както за деца, така и за възрастни, като ние от магазин Екстрем Спорт можем да Ви предложим богат асортимент от модели - мъжки, дамски, детски, професионални, летни и др. Купете ги на ниски цени онлайн и се уверете в техните предимства. 

Какво представляват ролковите кънки

Ако обичате практичните неща, полезните придобивки, а още повече обичате да сте в добра физическа форма, то значи ролковите кънки са тъкмо за Вас! Били са на мода в миналото, модерни са и днес. Харесват се от малки и големи, начинаещи и професионалисти, което ги класира като топ средство за развлечение и спорт. Отличават се с атрактивния си и закачлив дизайн, също както и с многобройните си възможности за употреба. Могат да се използват на открито и закрито, също както и за състезания. Някои модели ролкови кънки са с фиксирани размери, а други са регулируеми и подходящи за професионално ползване. 

За кого са подходящи

Все повече млади хора решават да разберат на какво са способни, като се възкачат на на обувки с колелца. Те на свой ред могат да бъдат меки, с по-голяма твърдост или хибридни. Всеки един вид е удачен за деца и възрастни, като тук основният критерий за избор е опитът, с който разполагате. От голямо значение е и големината на колелата - колкото са по-широки те, толкова по-голямо сцепление осигуряват, но наред с това намалява и маневреността. По-тесните пък се свързват с динамиката по време на каране и предпоставките за рязко завиване. 

Какъв модел да изберем

Оригиналните ролкови кънки са отличен избор за активен отдих, тъй като са проектирани за каране по асфалтови и гладки повърхности. Подходящи са за паркове, площади и пътища. При необходимост от скоростно каране, професионалните ролкови кънки са за предпочитане. Те поддържат най-добро сцепление с пътната настилка, имат лека рамка и най-добрите лагери (ABEC 9) за развиване на висока скорост.

При свободен стил на каране, ролковите кънки за момичета и момчета се използват за изпълнение на различни скокове и трикове. Особеното при тях е наличието на по-здрави обувки, колела със среден размер на диаметъра и рамка с повишена якост.

Детските ролкови кънки са подходящи за възрасти над 4-5 години и производителите вземат под внимание бързия растеж на краката на малчуганите. В тази връзка се предлагат регулируеми ролкови кънки, при които дължината на обувката се наглася спрямо размерите на крака.

Размерите на колелата при ролковите кънки за възрастни се обозначават с число от 72 до 95 и буквата А. Универсалният размер е 78 А до 85 А, което отговаря на диаметър от 54 до 125 мм. По-твърдите колела са по-дълготрайни, тъй като се износват по-бавно, докато по-меките предоставят по-добро сцепление и обират вибрациите при неравностите.


Важно е да определите каква стабилност търсите, за да изберете подходящ модел ролкови кънки. Тъй като те се карат от деца и възрастни, безопасността и сигурността продължават да бъдат с висок приоритет, така че ги вземете под внимание и направете своя избор от магазин Екстрем Спорт. Абонирай се

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация