Стоки на изплащане с tbi bank от Extreme Sport

Ако искаш да купиш даден продукт, но в момента не разполагаш с достатъчно пари за него, може да се възползваш от опцията за Стоки на изплащане с tbi bank от Extreme Sport.

Искаш тази покупка сега, получаваш я веднага!     

                                                          

Пазарувай на изплащане с tbi bank.


tbi bank  е част от 4Finance, най-голямата онлайн и мобилна група за потребителско кредитиране в Европа. Нашият фокус върху клиентите ни движи напред към това да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение. Kато част от голямото семейство на 4Finance  tbi bank си поставя за цел да предложи на клиентите си модерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

  1.  Финансиранe от 150 до 30 000 лв.;
  2.  Период на изплащане от 3 до 48 месеца;
  3.  Бързо одобрение, онлайн процес;
  4.  За всички лица навършили 18 години;
  5.  Без скрити такси и комисиони;
  6.  Много възможности за погасяване и разплащане;


Ето как да го направиш:

 1.     Избери продукт от сайта, постави го в кошницата , натисни „Купи с tbi bank” и посочи срока на плащане. След като завършиш поръчката наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните твоите данни. 

 2.     След одобрение на заявката ти пращаме SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта и да завършим идентификацията ти.

 3.     Ние сме на ход и проверяваме снимките.  Пращаме ти линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, наш служител отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS.  А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email. 

 4.     И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от търговеца на сайта му. 


Още се чудиш дали да пазаруваш с tbi bank? Нека ти споделим предимствата:


  • Пазаруваш изцяло онлайн  от всяка точка, в която имаш активен интернет, без да си ограничен от работно време и да се разхождаш до магазина и до банковия клон; 
  • Получаваш отговор на заявката си до минути; 
  • Данните ти са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да ти е лесно и затова с tbi bank  не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации; 
  • Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн. Знаеш, ли че можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с tbi bank? А вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение tbi bank app .С tbi bank покупките ти са защитени :)


Не пропускай при покупка на вноски с tbi bank да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече за защитата като се свържеш с наш служител 0700 17 571 / *8242 или прочети ТУК
Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport