Филтрирай

Ролкови кънки


Сравни (0)
Промо
-26%
Ролкови кънки Rio Roller Pure

Спецификации:еко кожа, полумеки ролкови кънкиконструкция от 2 цвята PVC кожа шаси:  Hi imp..

139.00 лв.

189.00 лв.

Промо
-10%
Ролкови кънки Nessie disco

Характеристики:препоръчителна употреба: развлекателно каране, танцуване, нормално каране, трикове, н..

169.00 лв.

188.00 лв.

Ролкови кънки Nessie Star

Наличност - 25.05.2022 г.!Характеристики:обувка: здраво подсилена обувка, мека зона около петата, бр..

235.00 лв.

Ролкови кънки Quad Classic

Характеристики:Подходящи за: фигурно пързаляне, танцуване, анимация и стандартно каране на кънки как..

292.00 лв.

Промо
-21%
Ролкови кънки Rio Roller Mayhem

Характеристики:полумеки ролкови кънки. PVC кожакаишка с Velcroстабилна поддръжка на петата и анатоми..

149.00 лв.

189.00 лв.

Ролкови кънки Rio Roller Milkshake

Продължавайки любовта си към пастелените тонове, Milkshake е аналог на кънките за фигурното пързалян..

212.00 лв.

Ролкови кънки SFR Figure

Елегантна фигура в горната част, използваща класическата основа в пастелни цветове! SFR Figure са&nb..

165.00 лв.

Промо
-23%
Ролкови кънки SFR Vision ii Tropical

Спецификации:обувка: полумека, материал: еко кожагорна част: специална опора на глезенашаси: PP шаси..

115.00 лв.

150.00 лв.

Промо
-27%
Ролкови кънки SFR Vision II blue

Спецификации:обувка: полумекаматериал: еко кожагорна част: специална опора на глезенашаси: PP шасиPP..

109.00 лв.

150.00 лв.

Промо
-23%
Ролкови кънки Quad Moove

Завръщат се традиционно познатите ни QUAD ролери с 4 колела, които не са подредени в линия, а са пос..

149.00 лв.

194.00 лв.

Промо
-8%
Ролкови кънки SFR Storm IV Adjustable Blue/Red

Характеристики:регулируеми твърди детски кънки комфортна вътрешна обувка с принтшаси - High Imp..

145.00 лв.

159.00 лв.

Промо
-31%
Ролкови кънки Rio Roller Candi

Спецификации:еко кожа, полумеки ролкови кънкиконструкция от 2 цвята PVC кожа шаси:  Hi imp..

129.00 лв.

189.00 лв.

Начини за забавление днес има много. Стига да сме склонни да експериментираме със собственото си въображение, можем да оползотворим свободното си време по един максимално пълноценен и вълнуващ начин. Карането на ролкови кънки е различният подход при извършването на някакви спортни дейности, с които целим повишаване на физическата си активност, също както и подобряване на своето здраве. 

Ролковите кънки са подходящи както за деца, така и за възрастни, като ние от магазин Екстрем Спорт можем да Ви предложим богат асортимент от модели - мъжки, дамски, детски, професионални, летни и др. Купете ги на ниски цени онлайн и се уверете в техните предимства. 

Какво представляват ролковите кънки

Ако обичате практичните неща, полезните придобивки, а още повече обичате да сте в добра физическа форма, то значи ролковите кънки са тъкмо за Вас! Били са на мода в миналото, модерни са и днес. Харесват се от малки и големи, начинаещи и професионалисти, което ги класира като топ средство за развлечение и спорт. Отличават се с атрактивния си и закачлив дизайн, също както и с многобройните си възможности за употреба. Могат да се използват на открито и закрито, също както и за състезания. Някои модели ролкови кънки са с фиксирани размери, а други са регулируеми и подходящи за професионално ползване. 

За кого са подходящи

Все повече млади хора решават да разберат на какво са способни, като се възкачат на на обувки с колелца. Те на свой ред могат да бъдат меки, с по-голяма твърдост или хибридни. Всеки един вид е удачен за деца и възрастни, като тук основният критерий за избор е опитът, с който разполагате. От голямо значение е и големината на колелата - колкото са по-широки те, толкова по-голямо сцепление осигуряват, но наред с това намалява и маневреността. По-тесните пък се свързват с динамиката по време на каране и предпоставките за рязко завиване. 

Какъв модел да изберем

Оригиналните ролкови кънки са отличен избор за активен отдих, тъй като са проектирани за каране по асфалтови и гладки повърхности. Подходящи са за паркове, площади и пътища. При необходимост от скоростно каране, професионалните ролкови кънки са за предпочитане. Те поддържат най-добро сцепление с пътната настилка, имат лека рамка и най-добрите лагери (ABEC 9) за развиване на висока скорост.

При свободен стил на каране, ролковите кънки за момичета и момчета се използват за изпълнение на различни скокове и трикове. Особеното при тях е наличието на по-здрави обувки, колела със среден размер на диаметъра и рамка с повишена якост.

Детските ролкови кънки са подходящи за възрасти над 4-5 години и производителите вземат под внимание бързия растеж на краката на малчуганите. В тази връзка се предлагат регулируеми ролкови кънки, при които дължината на обувката се наглася спрямо размерите на крака.

Размерите на колелата при ролковите кънки за възрастни се обозначават с число от 72 до 95 и буквата А. Универсалният размер е 78 А до 85 А, което отговаря на диаметър от 54 до 125 мм. По-твърдите колела са по-дълготрайни, тъй като се износват по-бавно, докато по-меките предоставят по-добро сцепление и обират вибрациите при неравностите.


Важно е да определите каква стабилност търсите, за да изберете подходящ модел ролкови кънки. Тъй като те се карат от деца и възрастни, безопасността и сигурността продължават да бъдат с висок приоритет, така че ги вземете под внимание и направете своя избор от магазин Екстрем Спорт. Абонирай се

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация