Начини на плащане

Начини на плащане и възстановяване на суми


1. Плащане в брой при доставка - наложен платеж


Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 5 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако поръчката е направена след този час, за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма. Цените за доставка може да намерите в раздел  Условия на доставка.

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.


2. Плащане чрез Paypal.com

За да използвате системата на Paypal е необходимо да имате регистрация в www.paypal.com

Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на Вашата поръчка.


3. Плащане в с дебитна или кредитна карта

Може да изберете да заплатите избраните от Вас продукти с кредитна или дебитна карта.


4. Плащане с банков превод

Стоката ще бъде изпратена по куриер след като сумата от направения превод постъпи по сметката ни в банката: ЕКСТРЕМ СПОРТ ООД С ЕИК 131452613, IBAN BG26RZBB91551068402418, Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД


5. Възстановяване на суми

При необходимост от цялостно или частично възстановяване на суми на Потребителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по допълнително уговорен между страните начин.

В случай, че Потребителят се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.


Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!