КОМПЛЕКТ ЗА ШАСИ EXCENT

Производител: TEMPISH, Чехия

Шасито е изработено на CNC машини от полуготови Алуминиеви детайли с дебелина до 7 мм. Пет напречни усилващи елементи с дебелина от 3,6 мм осигуряват много здрава и стабилна устойчивост на рамката при завъртане и завои. Специално внимание е отделено на здравината при огъване на рамката на първото и последното колело, където е най-големия стрес и най-честото натоварване при различните freestyle-slalom елементи като каране на пръсти или на пети, каране на едно (предно или задно ) колело напред и назад, завъртане на предната, задната или на едно колело при въртене. По време на тези трикове цялото теглото и динамиката на кънкьор са концентрирани върху рамата и конкретно колело. Специална конструкция на монтиране на първото и последното колело позволява определянето на колела в шесито или в позицията на rockering (1 и 4 колела 2.0 mm над повърхността) или в inline плоска позиция (всички колела са плоски; 4 колела в права линия и докосвайки повърхността).

​Лесното регулиране на 1 и 4тото колело се постига чрез завъртане на специални ексцентрични болтове на 1-вото и 4-тото колело при въртене от 180 °. Болтове, които пасват точно чрез специален монтаж в пространството в рамката на шасито.

Размери, колела с възможност за регулиране, конструкция, сила, материал, функционални характеристики - всички тези предимства допринасят за абсолютно повсеместното използване на рамката.

Технически характеристики:

Дължина на шасито:

- 4x76mm: 231mm

- 4x80mm: 243mm

Стъпка на винтовете : 150, 165, 180, 195 mm

Тегло: 177g ( 4x80mm)

Материал: AL class 6061

Комплектът включва:

- 1 бр рамка/шаси

- 4x ексцентрични болта за rockering

- 4x AL болта 8 mm

- 2x болта за прикрепяне на обувката към шасито 

Доставка

Доставката за България се извършва за 1 работен ден от куриерска фирма Еконт или Спиди, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката.


Безплатна доставка за продукти над 99 лв, които не са на промоция до офис на Еконт или Спиди и до посочен от Вас адрес.

•      Доставката на продукти до 99 лв се калкулира в зависимост от теглото на продукта и дали е до офис на Еконт или Спиди или до адрес с преференциални цени на Еконт и Спиди.

•       Безплатно връщане и замяна на продукта до 30 дни до офис на Еконт/Спиди гр.София Раковски.

•       Желателно е да си вземете поръчката  до 7 дни след получаването и в офиса на Еконт или Спиди. В противен случай пратката ще бъде върната автоматично при нас.

За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката. 

Доставка извън България се извършват с Български пощи, ЕМС, Еконт, DPD, като цената на доставката зависи от тарифата на куриера.

Всички поръчки извън България се заплащат по време на поръчката с карта или Paypal с включена цена на доставката.


Потребителите на електронния магазин, чиито адреси на доставка са за населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.


Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице,

от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от Потребителя.


За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Връщане

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Как мога да заменя продукт?

За замяна на продукт използвайте формуляра ТУК

За да замените продукт трябва да върнете другия опакован, в добър търговски вид.

Да уточните за какъв продукт, размер и цвят, желаете да го замените. Ако има разлика в стойността, която сте заплатили ние ще Ви върнем надплатената сума с наложен платеж или по банков път или ще доплатите разликата.


ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

1. Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни, считано от момента на получаване на поръчката.

Връщането е безплатно за всички продукти над 99 лв, които не са на промоция до офис Еконт или Спиди гр.София, офис Раковски.

2. Изпратете продукта заедно с попълнен формуляр – електронен или на хартиен носител. Необходимо е добре да опаковате пратката.

По възможност в допълнителна опаковка, за да се запази целостта на пратката. Формуляра  можете да  намерите ТУК.

Получател: Екстрем спорт ООД, тел.: 0895461012, офис на  Еконт  гр. София -  Раковски или офис на Спиди гр.София - Раковски.

3. Ако връщате няколко продукта от една поръчка или различни, можете да ги изпратите в обща пратка. 

4. Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.

5 . Възстановяване на сумите става в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата пратка в офиса на Еконт или Спиди София - офис Раковски.

6.  В случай, че поръчката Ви е заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена до посочения от Вас офис на Еконт или Спиди; ако поръчката Ви е платена с карта или по банков път, сумата ще бъде преведена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.


РЕКЛАМАЦИЯ

Как да върна дефектен продукт? – Продукт с дефект, който е в гаранционен срок се връща в чист вид, с гаранционна карта, по възможност в опаковка.

Рекламацията се урежда от производителя чрез Екстрем спорт. При фабричен дефект артикулът се отремонтира за срок до 10 работни дни.

Подмяна на артикула се прави при непоправим дефект. Попълнете формуляра ТУК.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

КОМПЛЕКТ ЗА ШАСИ EXCENT

  • КОМПЛЕКТ ЗА ШАСИ EXCENT Производител: TEMPISH, Чехия Шасито е изработено на CNC машини от полуготови Алуминиеви детайли с дебелина до 7 мм. Пет напречни усилващи елементи с дебелина от 3,6 мм осигуряват много здрава и стабилна устойчивост на рамката при завъртане и завои. Специално внимание е отделено на здравината при огъване на рамката на първото и последното колело, където е най-големия стрес

  • Продуктов код: SKU101100501312
  • предварителна поръчка 7-14 дни
  • 237.00 лв. 237.00
  • BGN
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!