Ски очила Buyo magnetic+допълнителна плака

Сходни продукти

Ски маска с атрактивен ергономичен дизайн, специално разработена за каране на ски и сноуборд, както и за всички други зимни спортове, при които е необходима ефективна защита на Вашите очи.
Снабдена с 2 броя плаки - категория S3 и S1 и иновативна магнитна система за бърза и лесна смяна на плаките в зависимост от капризите на времето и климатичните условия.

Марка: LHOTSE - Франция
Продуктов код: 814547031623
Баркод: 3700334852517
цвят: черен
Изчерпан
В наличност - продуктът е наличен и може да бъде доставен до 2-3 дни
По поръчка - продуктът не е наличен и може да бъде доставен до 7-14 дни
Изчерпан - продуктът е изчерпан и не е достъпен за поръчка към момента
Информирай ме за наличност

Основни предимства:

 • цилиндрична форма, осигуряваща широко ефикасно зрително поле
 • огледално покритие
 • магнитна система за бърза и лесна смяна на плаките
 • устойчиво на надраскване покритие
 • покритие против замъгляване Anto
 • допълнителна жълта плака в случай на лошо време
 • 100% UV защита от UVA, UVB, UVC лъчи
 • тройна пяна за повече комфорт
 • изцяло силиконова лента за предотвратяване на разместването
 • съвместима с диоптрични очила
 • съвместима със ски каска
 • мека микрофибърна предпазна торбичка
 • 2 катарами за удобно симетрично регулиране на лентата
 • размер XL - изключително добра видимост

Ски маска с атрактивен ергономичен дизайн, специално разработена за каране на ски и сноуборд, както и за всички други зимни спортове, при които е необходима ефективна защита на Вашите очи.

Снабдена с иновативна магнитна система за бърза и лесна смяна на плаките в зависимост от капризите на времето и климатичните условия.


Основна плака:

MC 3000 - Cat. S3

Плаката MC 3000 е подходяща за използване при най-ярка слънчева светлина, но същевременно осигурява ясна видимост на терена и при облачно време.

Огледалното покритие в различни цветови варианти гарантира по-добра UV защита и значително намалява отраженията и отблясъците, за да подобри комфорта на зрението.

Категория: S3

Допълнителна плака:

YE 1000 - Cat. S1

Плаката YE 1000 се използва за увеличаване на яркостта и разграничаване на терена в случай на лоша видимост при снеговалеж или облачно и мъгливо време.

Категория: S1

Magnetic lens

Иновативната магнитна система позволява с едно движение бързо да сменяте плаките в зависимост от климатичните условия.

Разполагате с 2 броя плаки - едните за хубаво време с ярка и силна слънчева светлина, а другите - при лошо време с намалена видимост на терена.

Плаки категория S3 и S1 с възможност за смяна

Ски маската Buyo magnetic е конструирана със сменящи се плаки, за да е подходяща при всякакво време и да си осигурите оптимална защита по време на Вашите любими зимни спортни занимания на открито във високата планина.

Огледалната плака, Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява отлична защита при силна яркост на слънцето.

Жълтата плака, Категория S1 съответства на светла плака, подходяща за лишо време и условия с намалена видимост.

Цилиндрична форма

Плаките са огънати в посока напред като по този начин осигуряват по-добра периферна видимост и разширяват зрителното поле.

Същевременно така се увеличава вътрешния обем на маската, което допринася за оптимизиране на вентилацията ѝ.

UV 400 lens protection

Ски маскатаBuyo magnetic е с UV 400 защита, създадена с цел да блокира 100 % UVA, UVB и UVC лъчите. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

Огледална плака

Специалното огледално покритие гарантира по-добра UV защита и значително намалява  отблясъците и отраженията, за да подобри комфорта на зрението.

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, достигаща до окото, с което ограничава опасността от заслепяване и подобрява зрителната яснота при ярко слънце. Препоръчва се за употреба при силна и ярка слънчева светлина.

Внимание: Пазете плаката от надрасквания.

Покритие против замъгляване Anto

Технологията против замъгляване максимално защитава плаките от запотяване. Специалното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди очилата да се запотят и оптимизира обмена на въздуха вътре в очилата.Така циркулацията на въздуха изпарява влагата, като не позволява на обектива да се замъглява.

Внимание: За да запазите ефективността на покритието против замъгляване по-дълго време, не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, с цел да се избегне надраскване и повреждане на покритието.

Лента

Еластичната силиконова лента на маската предотвратява разместването или приплъзването на ски маската, когато носите каска. Снабдена е с 2 катарами за удобно двустранно симетрично регулиране.

Тройна пяна

Ергономична пяна с различна плътност допринася за адаптирането на маската към контурите на лицето без усещане за натиск.

Зрително поле

Ски маската Buyo magnetic е с широко, ефикасно зрително поле с оптимална периферна видимост, което позволява да виждате добре какво се случва от двете ви страни.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската може да се носи върху диоптрични очила. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Съвместимост със ски каска

Ски маската е напълно съвместими с каските за ски и сноуборд.

Калъф за съхранение

 Съдържа също червена мека микрофибърна  предпазна торбичка за плаките. Идеален за защита на ски маската Ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Стандарт EN 174 (2001)

Ски маската отговаря на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба, съгласно Европейската директива 89/86/CEE, Европейския стандарт EN 174 (2001) и принадлежи към Клас 1 в оптиката.

Европейския стандарт EN 174 (2001) се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или други дейности във високопланински райони.


Нашите съвети за безопасна употреба, поддържане и съхранение:

Не използвайте ски маската в случай, че е повредено покритието на плаката или рамката е с нарушена цялост, както и ако лентата за фиксиране е повредена.

Не използвайте ски маската, когато шофирате.

Плаките стават чувствителни на надраскване след намокрянe, затова трябва да се почистват с мека кърпичка, само когато са сухи. Кърпичката трябва да бъде чиста и да не съдържа препарат, който може да ги надраска.

Не използвайте химически препарати или спрейове за почистване на ски маската, а почиствайте просто само с вода.

За да запазите ефективността на покритията на плаките по-дълго време, не ги излагайте в досег до твърди и остри предмети, с цел да се избегне надраскване и повреждане на покритието.

След всяко падане, внимателно проверявайте ски маската за евентуални повреди по плаките, рамката или лентата.

Препоръчваме Ви, когато не използвате ски маската, да я пазите в предпазната торбичка и да я съхранявате в предвидения за това калъф.

Съхранявайте маската при температура, която да не надвишава 50°C.

Доставката за България се извършва за 1 работен ден от куриерска фирма Еконт или Спиди, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката. 

Доставка до гр.София, бул. Дондуков 42, Магазини Екстрем спортБезплатна
Доставка до офис Еконт/Спиди; до автомат на Еконт/Спиди за поръчки над 100 лвБезплатна
Доставка до автомат на Еконт/Спиди до 99,99 лв3,90 фиксирана цена
Доставка до офис Еконт/Спиди за поръчки до 99,99 лв5,90 фиксирана цена
Доставка до адрес с Еконт/Спиди за всички поръчки 
7,90 фиксирана цена

Повече информация за условията може да прочетете тук.

Доставка извън България се извършва с Български пощи, DPD, EMS, Еконт. Цената за доставка зависи от теглото на поръчката и от куриера, който изберете.

Времето за доставка зависи от избрания куриер.

В нашия онлайн магазин предлагаме опции замяна на продукт, връщане на продукт и рекламация в случай на дефект:


Замяна За да замените продукт, трябва да върнете другия опакован, в добър търговски вид и да заплатите куриерската услуга. Ако има разлика в стойността, която сте заплатили ние ще Ви върнем надплатената сума по банков път или ще доплатите разликата.
ВръщанеМожете да върнете продукт в рамките на 30 дни, считано от момента на получаване на поръчката. Попълнете електронен или хартиен формуляр в пратката. Напишете име, телефон и номер на поръчка. Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски външен вид.  Връщането е за сметка на клиента. Възстановяване на сумите става в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата пратка по банков път.
РекламацияПродукт с дефект, който е в гаранционен срок се връща в чист вид, с гаранционна карта, по възможност в опаковка. При фабричен дефект артикулът се отремонтира за срок до 10 работни дни. Подмяна на артикула се прави при непоправим дефект. 

Повече информация за условията можете да прочетете тук.


Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош   
 Добър

Основни предимства:

 • цилиндрична форма, осигуряваща широко ефикасно зрително поле
 • огледално покритие
 • магнитна система за бърза и лесна смяна на плаките
 • устойчиво на надраскване покритие
 • покритие против замъгляване Anto
 • допълнителна жълта плака в случай на лошо време
 • 100% UV защита от UVA, UVB, UVC лъчи
 • тройна пяна за повече комфорт
 • изцяло силиконова лента за предотвратяване на разместването
 • съвместима с диоптрични очила
 • съвместима със ски каска
 • мека микрофибърна предпазна торбичка
 • 2 катарами за удобно симетрично регулиране на лентата
 • размер XL - изключително добра видимост

Ски маска с атрактивен ергономичен дизайн, специално разработена за каране на ски и сноуборд, както и за всички други зимни спортове, при които е необходима ефективна защита на Вашите очи.

Снабдена с иновативна магнитна система за бърза и лесна смяна на плаките в зависимост от капризите на времето и климатичните условия.


Основна плака:

MC 3000 - Cat. S3

Плаката MC 3000 е подходяща за използване при най-ярка слънчева светлина, но същевременно осигурява ясна видимост на терена и при облачно време.

Огледалното покритие в различни цветови варианти гарантира по-добра UV защита и значително намалява отраженията и отблясъците, за да подобри комфорта на зрението.

Категория: S3

Допълнителна плака:

YE 1000 - Cat. S1

Плаката YE 1000 се използва за увеличаване на яркостта и разграничаване на терена в случай на лоша видимост при снеговалеж или облачно и мъгливо време.

Категория: S1

Magnetic lens

Иновативната магнитна система позволява с едно движение бързо да сменяте плаките в зависимост от климатичните условия.

Разполагате с 2 броя плаки - едните за хубаво време с ярка и силна слънчева светлина, а другите - при лошо време с намалена видимост на терена.

Плаки категория S3 и S1 с възможност за смяна

Ски маската Buyo magnetic е конструирана със сменящи се плаки, за да е подходяща при всякакво време и да си осигурите оптимална защита по време на Вашите любими зимни спортни занимания на открито във високата планина.

Огледалната плака, Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява отлична защита при силна яркост на слънцето.

Жълтата плака, Категория S1 съответства на светла плака, подходяща за лишо време и условия с намалена видимост.

Цилиндрична форма

Плаките са огънати в посока напред като по този начин осигуряват по-добра периферна видимост и разширяват зрителното поле.

Същевременно така се увеличава вътрешния обем на маската, което допринася за оптимизиране на вентилацията ѝ.

UV 400 lens protection

Ски маскатаBuyo magnetic е с UV 400 защита, създадена с цел да блокира 100 % UVA, UVB и UVC лъчите. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

Огледална плака

Специалното огледално покритие гарантира по-добра UV защита и значително намалява  отблясъците и отраженията, за да подобри комфорта на зрението.

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, достигаща до окото, с което ограничава опасността от заслепяване и подобрява зрителната яснота при ярко слънце. Препоръчва се за употреба при силна и ярка слънчева светлина.

Внимание: Пазете плаката от надрасквания.

Покритие против замъгляване Anto

Технологията против замъгляване максимално защитава плаките от запотяване. Специалното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди очилата да се запотят и оптимизира обмена на въздуха вътре в очилата.Така циркулацията на въздуха изпарява влагата, като не позволява на обектива да се замъглява.

Внимание: За да запазите ефективността на покритието против замъгляване по-дълго време, не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, с цел да се избегне надраскване и повреждане на покритието.

Лента

Еластичната силиконова лента на маската предотвратява разместването или приплъзването на ски маската, когато носите каска. Снабдена е с 2 катарами за удобно двустранно симетрично регулиране.

Тройна пяна

Ергономична пяна с различна плътност допринася за адаптирането на маската към контурите на лицето без усещане за натиск.

Зрително поле

Ски маската Buyo magnetic е с широко, ефикасно зрително поле с оптимална периферна видимост, което позволява да виждате добре какво се случва от двете ви страни.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската може да се носи върху диоптрични очила. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Съвместимост със ски каска

Ски маската е напълно съвместими с каските за ски и сноуборд.

Калъф за съхранение

 Съдържа също червена мека микрофибърна  предпазна торбичка за плаките. Идеален за защита на ски маската Ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Стандарт EN 174 (2001)

Ски маската отговаря на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба, съгласно Европейската директива 89/86/CEE, Европейския стандарт EN 174 (2001) и принадлежи към Клас 1 в оптиката.

Европейския стандарт EN 174 (2001) се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или други дейности във високопланински райони.


Нашите съвети за безопасна употреба, поддържане и съхранение:

Не използвайте ски маската в случай, че е повредено покритието на плаката или рамката е с нарушена цялост, както и ако лентата за фиксиране е повредена.

Не използвайте ски маската, когато шофирате.

Плаките стават чувствителни на надраскване след намокрянe, затова трябва да се почистват с мека кърпичка, само когато са сухи. Кърпичката трябва да бъде чиста и да не съдържа препарат, който може да ги надраска.

Не използвайте химически препарати или спрейове за почистване на ски маската, а почиствайте просто само с вода.

За да запазите ефективността на покритията на плаките по-дълго време, не ги излагайте в досег до твърди и остри предмети, с цел да се избегне надраскване и повреждане на покритието.

След всяко падане, внимателно проверявайте ски маската за евентуални повреди по плаките, рамката или лентата.

Препоръчваме Ви, когато не използвате ски маската, да я пазите в предпазната торбичка и да я съхранявате в предвидения за това калъф.

Съхранявайте маската при температура, която да не надвишава 50°C.

Доставката за България се извършва за 1 работен ден от куриерска фирма Еконт или Спиди, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката. 

Доставка до гр.София, бул. Дондуков 42, Магазини Екстрем спортБезплатна
Доставка до офис Еконт/Спиди; до автомат на Еконт/Спиди за поръчки над 100 лвБезплатна
Доставка до автомат на Еконт/Спиди до 99,99 лв3,90 фиксирана цена
Доставка до офис Еконт/Спиди за поръчки до 99,99 лв5,90 фиксирана цена
Доставка до адрес с Еконт/Спиди за всички поръчки 
7,90 фиксирана цена

Повече информация за условията може да прочетете тук.

Доставка извън България се извършва с Български пощи, DPD, EMS, Еконт. Цената за доставка зависи от теглото на поръчката и от куриера, който изберете.

Времето за доставка зависи от избрания куриер.

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация
×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:


 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.