Защо термобельото е важно за зимните спортове

Няколко разяснения и препоръки от онлайн магазин „Екстрем спорт”
 
Може да хвърлите много пари за качествена ски екипировка и пак да Ви е студено и това да убива цялото удоволствие от спускането. Причината обаче няма да е в дрехите, които сте подбрали – добро ски яке, полар и водоустойчив ски панталон. Проблемът най-вероятно ще е в това, че не сте с термобельо. 
 
Термобельото Ви топли. Удобно е, не ограничава движенията Ви и винаги отвежда потта навън, т. е. не позволява на кожата Ви да се намокри. Оставате сухи и запазвате усещането за комфорт през цялото време, докато карате.
 
Какво термобельо да си купя
Различните модели термобельо се разделят по слоеве и зона на комфорт според температурата навън. Зимното термобельо обикновено е със зона на комфорт – -25 до -5. Ако го комбинирате с добър полар, качествени ски яке и ски панталон, ще се чувствате страхотно. Тялото Ви ще е сухо, топло (запазено както от преохлаждане, така и от прегряване). 
Едни от най-добрите марки, които Ви препоръчваме, са Craft и Brille. 
Craft е шведска марка, която съществува от 1973 година. Нейните дрехи се ползват не само от любители, но и от професионални ски състезатели и световни шампиони. Brille е страхотна българска марка, която Ви гарантира удобно, качествено термобельо в разнообразни разцветки. 
 
Защо да се вслушате в препоръките на онлайн магазин „Екстрем Спорт“
Защото вече 10 години доставят отлична ски екипировка и туристическо оборудване на всеки любител на планината и зимните спортове. В онлайн магазина ще намерите ски якета, ски панталони, термобельо, туристически обувки, гети и чорапи, спални чували, раници и аксесоари на доказани в тази сфера европейски марки. 
ALPINA, TEMPISH, HUSKY, SPOKEY, ALPINE PRO, JOLUVI, LHOTSE, NORDHORN, DIPAMA, 
MAC IN A SAC – магазина работи с най-добрите в Европа. Всички дрехи и аксесоари са с добра гаранция, доставката е бърза, а и в лицето на „Екстрем Спорт“ имате винаги надежден консултант. Екипът на магазина с удоволствие ще Ви помогне да изберете най-подходящата за Вас екипировка. 
 
Може да научите повече как да изберем ски облекло тук
 
Потърсете ни:
https://www.extreme-bg.com/form/1/kontakt.html 
 

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport