Ролерблейдинг

Чешкият триумф в Le Mans, ФранцияЧешкият триумф в Le Mans, Франция

Малка държава, големи спортни личности.  Състезатели от екипа на TEMPISH DUO 1 потвърдиха това правило по време на участието им в екстремното състезание с ролeри - 24 Heures Rollers, което бе проведено на известната писта Bugatti circuit in Le Mans, France на 27-ми и 28-ми юни 2015 г.

24 Heures Rollers е най-голямото скоростно състезание с ролери в Европа, което се провежда ежегодно от 2000 г. насам.  В събитието участие взеха както винаги хиляди състезатели с техните екипи, които ги подкрепяха и се грижиха за тях по време на състезанията. 24 Heures Rollers е наистина от изключително значение, тъй като тества не само физическата, но и психическа издръжливост на всички участници.

САНСУ и ЙОНСУ от БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТИ УЧАСТНИЦИ в ЕВРОПЕЙСКОТО ФРИСТАЙЛ СЪСТЕЗАНИЕ в ЧЕХИЯ 2-3 МАЙ 2015САНСУ и ЙОНСУ от БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТИ – УЧАСТНИЦИ в ЕВРОПЕЙСКОТО ФРИСТАЙЛ СЪСТЕЗАНИЕ в ЧЕХИЯ 2-3 МАЙ 2015

 
Сансу и Йонсу са двете момчета, които в България търси талант през 2014 станаха фаворити на журито. Може да видите тяхното изпълнение с кънки TEMPISH модел Trinity отново тук:
Талантливите ролеристи от Бургас Сансу и Йонсу Марианови изпълниха лунната походка на Майкъл Джексън с ролери.
Над 1.3 милиона зрители гледаха уникалното ролер представяне по БТВ на Сансу и Йонсу в полуфиналите на България търси талант 2014.
Двете момчета имат участия освен в България търси талант, но и в Арт академията в Поморие, както и в Бургас търси своя талант 2014.
След изпълненито си те дори получиха покана за следващото Европейско Фристайл състезание на 2 и 3 май 2015 г в Чехия и бяха наградени с безплатни билети и престой от чешката фирма за ролери и кънки Темпиш.....

Революционният фрийстайл модел RSC-X ролери на TEMPISHРеволюционният фрийстайл модел RSC-X ролери на TEMPISH

Революционният модел ролери за фрий стайл на TEMPISH е съвместно разработен с най-добрите фристайл скейтъри в Чехия, включително Tomáš BRGUL Brandejs, който принадлежи към топ 100 класацията на скейтърите в света.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!