Лов и риболов

Участие на Екстрем спорт на изложение Природа, лов и риболов в Пловдив 3.04.24 - 7.04.24



Участие на Екстрем спорт на изложение Природа, лов и риболов в Пловдив 3.04.24 - 7.04.24
Екстрем спорт отновo е с щанд на МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ  в гр. Пловдив, Панаирно градче, палата № 3 от 03.04.2024 до 07.04.2024 г.вкл.

В 10:30 часа днес в Пресклуба на Конгресния център се проведе тематична пресконференция с участието на доц. д-р Иван Соколов – главен директор на Международен панаир Пловдив, инж. Стоян Тошев - изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по горите, доц. д-р Христо Михайлов – ректор на Лесотехническия университет, инж. Васил Василев – председател на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), 

Как да запазим краката си топли в студените дни?



Как да запазим краката си топли в студените дни?

По време на студените зимни дни е изключително важно да отделим време и средства в подсигуряването на правилната екипировка от главата до петите. В буквалния смисъл на думата. Именно крайниците първи измръзват в студените дни, а това може да бъде потвърдено от всеки, който е дръзнал да предизвика капризите на времето с неподходящо облекло и обувки.

Интегрирано отопление в Hunter heat за пълен аутдор комфорт



Интегрирано отопление в Hunter heat за пълен аутдор комфорт

Интегрирано отопление в Hunter heat за пълен аутдор комфорт. Ловни обувки ALPINA HUNTER HEAT със захранване ALPENHEAT

Нагревателните елементи ALPENHEAT са предварително инсталирани в областта на петите, както и в предната част на обувките.


Alpina Trapper за лов и не самo



Alpina Trapper за лов и не самo

Alpina e едно добре познато име на българските планинари още от времената на „развития социализъм''. Словенска, тогава югославска компания, стартирала бизнеса си през 1947 година, тя беше синоним на качествени обувки за планина и ски, които с много връзки, роднини или малко рушвет можеше да се намерят из скритите складове на някое от държавните търговски предприятия.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport









Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация