Скейтинг

Скейтборд или лонгбордСкейтборд или лонгборд

Знаете ли каква е разликата между скейтборда и лонгборда? Ако имате желание да научите повече за тези два "уреда" за придвижване и забавления, информацията, която следва е специално за вас.

Лонгбордът е особен тип скейтборд. Производителите създават модели скейтбордове в различни стилове, които да служат за различни цели. Някои от тях са пригодени конкретно за някой специален трик, докато други са създадени, за да осигурят съвсем различно усещане при возене. Ето няколко основни разлики между скейтбордове и лонгбордовете и как да разберете кой от двата вида е по-подходящ за вас.

Скейтбординг за начинаещи – как да карате вашия скейтбордМакар скейтбордингът да е доста индивидуален спорт, ако сте абсолютно начинаещ и никога преди не сте се качвал върху дъска, има определен начин как да се научите да правите нещата  и определено не трябва да започвате с правенето на „олита“.  Ето няколко съвета и насоки за всички, които искат да се наслаждават на скейтбординга, но никога не са опитвали досега.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!