Как да запазим краката си топли в студените дни?

Защита на краката по време на зимните дни

По време на студените зимни дни е изключително важно да отделим време и средства в подсигуряването на правилната екипировка от главата до петите. В буквалния смисъл на думата. Именно крайниците първи измръзват в студените дни, а това може да бъде потвърдено от всеки, който е дръзнал да предизвика капризите на времето с неподходящо облекло и обувки. А всъщност не всеки знае, че на пазара можем да открием:

Чорапите с отопление – топлина и комфорт в едно 

Чорапът е първият слой защита, който кракът и стъпалото получават срещу зимните студове. Чорапите с отопление са следващото ниво на правилното зимно обличане. Те поддържат краката приятно топли, но това със сигурност не е за сметка на комфорта. Чорапите с отопление са удобни, а самият нагревателен елемент на чорапа обикновено е разположен под пръстите. Акумулаторът на чорапите с отопление е компактен и дискретно разположен в джоб на върха на самия чорап като по този начин гарантира чувството за удобство. 
Подобно на другите видове дрехи с отопление, чорапите с отопление разполагат с няколко степени на нагряване, които да задоволят всяка нужда, а моделите с дистанционно управление са още по-практични. Независимо дали са с дистанционно или без чорапите с нагревател са изключително лесен за използване, полезен и желан продукт.

Ловните обувките с отопление ще променят усещането ви за студ през зимата!

Обувките като цяло са може би една от най-важните инвестиции, които човек може да направи. Напрежението, което оказваме по време на своето ежедневие върху своите стъпала и крака е огромно, а правилната защита, особено в дните със силно занижени температури, е от първостепенно значение. Ако сте любител на зимния лов, ако планирате дълъг преход или продължително стоене на едно място или имате задача с дълго ходене в подобни негостоприемни атмосферни условия, то ловните обувки с отопление са вашият най-добър избор. 
Ловните обувки с отопление са снабдени с мощни батерии и нагревателни елементи, монтирани в областта на пръстите, като по този начин гарантират топлина в най-важната част на стъпало до няколко часа. Отоплителната им система е обикновено съставена от няколко степени на топлина, които да удовлетворят всеки вкус и нужда, а това от своя страна ги прави незаменим другар в зимните активности. Отоплителната система на ловните обувки с отопление не е за сметка на комфорта и носещият ги ще се наслади на удобна стъпка заедно с гарантираното чувство за топлота в стъпалата. Ловните обувки са с изключително качество, гарантиращо сигурност, комфорт и стабилност по време на движение, което в комбинация с отоплителната система ги превръща в желан продукт.
Максималното ниво на защита за вашия крак може да постигнете и със стелките с отопление

Еднакво важна част от обувката е и изборът на правилна стелка, а в защита на нашите стъпала в тежките зимни условия са разработени специалните стелки с отопление, които определено са инвестиция, заслужаваща всеки лев. Стелките с отопление предоставят не само изключително удобство на стъпалото, максимален комфорт и правилна стойка, но и гарантират топлина посредством своите нагревателни елементи, дискретно разположени в областта на пръстите. В зависимост от качеството на батериите, топлината, която ще си гарантирате със стелките с отопление, може да варира между 10-20 часа! Единствената ви задача е да закрепите комплекта батерии към обувката или крака със специални закопчалки и да се насладите на своята активност, необезпокоявани от студените атмосферни условия!Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport