Предимствата на спалните чували HuskyDOWN – е линия спални чували, която се характеризира с общ вид пълнеж - пух.
Това е висококачествен натурален вид пълнеж, който осигурява необичаен топлинен комфорт и има отлични изолационни свойства. Той има по-малко тегло, по-малък обем и по-дълъг живот – в сравнение със спалните чували със синтетичен пълнеж. Всичко това ги прави перфектни  и в най-взискателните климатични условия. Освен пълнежа, платовете, които са използвани са с най-качествени материи, ципът е  брандиран и е YKK, но е добавено и друго оборудване - типично за Husky като светлоотразяващи елементи, вътрешна топлинна подплата, регулируема качулка, ленти против плъзгане и пързаляне и др.

PREMIUM – е линия от колекцията спални чували с марката Husky. Самото име предполага характеристиките на тези спални чували. Те съчетават най-доброто в два нови модела. Популярната и успешна изолация от Invista се  смесва с новата 3D-LiteFill ® изолация на  Husky, която е много лека и приятна. Тази комбинация осигурява най-добрия топлинен комфорт и оптимално тегло. В колекцията Premium използваните платове и аксесоари са в комбинация със специален луксозен дизайн.

EXTREME – е линия сплани чували, които се характеризират с много добри функции, отлична изработка, маркови материали и специални решения, като например лентите против плъзгане, специалната торбичка за кракатаи заоблени ципове. Както подсказва името, спалните чували EXTREME са предназначени за екстремни условия с много ниски температури.

COMFORT – е линия спални чували за взискателни потребители, които изискват максимален комфорт, висококачествени маркови материали и с добри термични свойства. Всички спални чували в тази серия предлагат разширена зоната около раменете и интересни компоненти като въздушни вентилационни зони и ленти против плъзгане.

OUTDOOR – линия спални чували, произведени от HUSKY. OUTDOOR линията е най-универсалната линия спални чували, които марката предлага и същевременно удовлетворява изискванията на повечето клиенти. Тя предлага голямо разнообразие от технически комбинации, специфични решения и опции за цветове, предназначени специално за туристи, любители на водни спортове, включително жени и деца. Тази колекция поддържа високо качество на приемливо ценово ниво.
 

MIKRO - линия спални чували, предназначени специално за клиенти, които изискват минимален обем и тегло, като същевременно изискват и достатъчно термични свойства. Висококачествени леки материали и изработка , както и най-добото производство, са гаранция за постигането на тази цел.
 

QUILT - Тази група от спални чували позволява пълното отваряне благодарение на класическия правоъгълен прорез. Това е удобен и просторен спален чувал, подходящ за всеки, който предпочита предимствата на класическия дизайн с множество възможности на ползване. Освен това, благодарение на широка температурна амплитуда на предлаганите модели няма ограничение за употребата му от всеки в зависимост от нуждите му.

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!