Ролерфест и Празник на детските усмивки на 1 юни 2022 17 ч. Парк Заимов

Отново заедно на най-страхотния детски празник за всички малчугани – 1 Юни!



И тази година Спортен клуб Екстрем скейт сме подготвили забавни състезателни игри с ролери и ролкови кънки и Workshop Карам с kris.dragoshinov. Заедно с Радио FM+ и Столична Община - Район "Оборище" ще подарим на децата на София "Празник на детските усмивки" на 1-ви юни в Парк "Заимов", от 17ч.


Празникът ще бъде открит в 17:00 ч. на голямата сцена в централната част на парка Заимов.


Организаторите от Радио FM+ и Столична община - Район "Оборище” са подготвили голям празничен концерт под надслов "Празник на детските усмивки", съпроводен с много изненади и награди!

Осмото издание на Ролерфеста ще се проведе на Алеята с розите (алеята с конусите).

Workshop Карам с kris.dragoshinov ще се проведе успоредно на булеварда до алеята с розите.


Щастливи сме, че отново ще имаме възможност да подарим на децата един по-различен и незабравим ден с единствения по рода си Детски фестивал на колелца – Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки и Workshop Карам с kris.dragoshinov с уроци по лонгборд, скейтборд и крузъри.


ПРОГРАМА на РОЛЕРФЕСТ  1-ви юни 2022:


17:00 – 17:20 – Записване на участници в състезателните игри


17:20 – 17:30 – Официално откриване на РОЛЕРФЕСТ 1-ви юни 2022


17:30 – 18:00 – Забавни състезателни игри за деца 5-7 г


18:00 – 18:30 – Забавни състезателни игри за деца 8-11 г


18:30 – 19:00 – Забавни състезателни игри за деца 12-14 г


19:00 – Закриване на Ролерфеста с шествие по централната алея с розите на Ролер влакче, сформирано от всички участници.


19:10 - 19:30 – Награждаване на победителите от състезателните игри


В програмата на Ролерфеста са предвидени забавни състезателни игри в три възрастови групи: 5-7 г., 8-11 г. и 12-14 г.



Всички деца, които се запишат за участие на място, ще могат да премерят сили и да покажат бързина, прецизност и артистичност.


Победителите в надпреварите ще бъдат наградени с купи и медали и ще получат предметни награди, осигурени от Екстрем Спорт и Tempish България.


Всички желаещи да се включат в Ролерфеста, трябва да си носят собствени ролери или ролкови кънки.


Ползването на протектори е задължително за всички участници!


За финал е предвидено шествие по централната алея с розите на Ролер влакче, сформирано от всички, участвали в Ролерфеста.



В програмата на Детския Ролерфест за 1-ви юни е включен още Workshop "Карам с kris.dragoshinov" с уроци по лонгборд, скейтборд и крузъри, който ще се проведе паралелно от 17:00-19:00 ч. до Алеята с розите.


Уроците са подходящи за начинаещи деца от 5 до 15 години, които никога не са се качвали на скейтборд или лонгборд, но също и за тези, които желаят да получат ценни съвети как да си подобрят техниката си на каране.


Участниците в Уъркшопа ще имат възможност лично да се запознаят с треньора по борд спортове Крис Драгошинов, който ще ги запознае с видовете дъски на колела, с частите на борда и тяхната поддръжка, с правилата за безопасно каране и ползването на протекция, ще ги научи на основна стойка, засилване и спиране, на основни завои и баланс.


ПРОГРАМА на Workshop "Карам с kris.dragoshinov"


От 17:00 - 18:00 ч - първи стъпки за всички с всякакви видове бордове - скейтборд, лонгборд, пениборд.


От 18:00 - 19:00 ч - за всички, които искат да научат "Оли" - най-основният трик в скейтбординга.


Носете си скейтове и протектори.


Уроците се провеждат със собствени лонгбордове, скейтбордове, крузъри и протектори на участниците!


Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители!


Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно с великолепните купонджии от Оги-23, които ще представят чисто новата си песен "Диско треска", невероятно талантливата Виктория Георгиева и прелестната Дара Екимова.

Очакват ви много игри с награди, уникална клоунада с шоу посветено на илюзиите, театър за зъбките от Ео Дент, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика "Локомотив", с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Ще чуем и малката Ивайла Мацина, от класа на Камелия Тодорова, която ще ни изпее "Динамит".


Очакват ви и страхотните деца от танцова формация "Финес" и грандиозното танцово торнадо на фолклорния състав към 144 средно училище.

Водещи - Калин Кирилов от Радио FM+ и Теодор Койчинов!от Радио Fresh!


Организаторите на „Празника на детските усмивки“ от Радио FM+ са подготвили богата и вълнуваща програма.




Ще можете да видите на живо купонджиите от РДК (Руди, Дули и Кукушев), талантливата и лъчезарна DIA, страхотните деца от вокална група "Смехоранчета", както и да чуете на живо последният сингъл на познатия и от ефира на радио FM+ Yavi - "SaTen".


Очaкват ви и много игри с награди, изпълненията на децата от танцовите школи "Лира Денс" и "Финес София, уникалното unicycle шоу с Галина, а също и специален Уъркшоп по цирково жонглиране, предоставен от Mini Art Fest - единственият международен фестивал в България за съвременен и социален цирк. А какво е социален цирк, знаете ли? Социалният цирк използва цирковото изкуство за да помогне на уязвимите групи да изградят качества, умения и нагласи, насочени към самостоятелност, довеpие, взаимопомощ и емпатия. При заниманията с циpк, децата и младежите имат възможността да получат базисни умения по кооpдинация, сpъчност и оpиентация. Това е силно развита практика в цяла Европа и Мини Арт Център подпомагат навлзизането, както и реализирането ѝ тук, в България!



Водеща на празника ще бъде любимият глас на Радио FM+ Евелина Павлова.


Ще бъде весело, с подаръци, игри и изненади, защото това е "Празник на детските усмивки!”


Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище”, Спортен клуб Екстрем скейт и Tempish България  Ви очакват на 1 юни от 17.00 ч. в парк Заимов - паркът на ГОЛЕМИТЕ купони!


Елате да направим децата по-щастливи!


Ролерфестът може да се проведе само при недъждовно време и сух терен.


Ще се радваме да се видим и на предстоящите наши събития:
Бързи и яростни на колелца Русе 2022 – 4.06.2022 до паметника на Альоша и Ролерфест Ямбол 2022 – 17-19.06.22 в Градската градина.

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация