Участие на Екстрем спорт на изложение Природа, лов и риболов в Пловдив 3.04.24 - 7.04.24

Екстрем спорт участва отново в Международната изложба Природа, лов и риболов 2024 ПловдивЕкстрем спорт отновo е с щанд на МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ  в гр. Пловдив, Панаирно градче, палата № 3 от 03.04.2024 до 07.04.2024 г.вкл.

В 10:30 часа днес в Пресклуба на Конгресния център се проведе тематична пресконференция с участието на доц. д-р Иван Соколов – главен директор на Международен панаир Пловдив, инж. Стоян Тошев - изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по горите, доц. д-р Христо Михайлов – ректор на Лесотехническия университет, инж. Васил Василев – председател на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), Росен Райчев – заместник-директор на Изпълнителната агенция по горите, Ясен Киров – заместник-директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.В 11.30 часа днес направиха демонстрации на древни бойни и ловни обичаи „БагаТур“ - организацията, посветена на възстановяване и популяризиране на ценностите и културата на прабългарите. От 11:00 часа най-известният български готвач Ути Бъчваров посрещна гостите с вкусен гулаш от дивечово месо. Възпроизвеждането на звуци от благороден елен ще оповести старта на изложбите, посветени на природата и природосъобразните дейности, индустрията за свободното време и алтернативния туризъм.Изложбата събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм. Това е  28-тото издание в Международен панаир Пловдив под егидата на  Министерството на земеделието и храните на Република България. Откриването на двете изложби бе направено лично от министърът на земеделието и храните г-н Кирил Вътев пред Палата 3 в 12:00 часа днес на 3 април 2024 г. 

Тази година нов партньор на изложението е Лесотехническия университет.


ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е едно от най-динамично развиващите се и посещавани изложения.


Основни  браншове на изложението са:

  • Бизнес, екология, иновации
  • Ловно, рибарско и оборудване за екстремни спортове - оръжия, муниции, принадлежности, екипировка, облекло, обувки, аксесоари и храни
  • Лодки, кемпери, каравани  и специализирани превозни средства (АТВ и УТВ)
  • Оптически и навигационни уреди, фотографска и видеотехника, дронове
  • Ловни трофеи и поставки за тях
  • Дивечовъдна и рибовъдна дейност, дърводобив
  • Спортове сред природата, алтернативен туризъм
  • Високи технологии и хоби
  • Атракции за деца и възрастни, като например изработка на къщички за птици, рисунки на тема "Един ден в природата" и др.


На щанда на Екстрем спорт ще имате възможност да разгледате:


В томболата на изложението ще бъде изтеглени няколко интересни къмпинг продукта:


На входа раздават бланка за участие в томболата. Всички посетители могат да участват.


 Желаем успех на всички посетители!


Международната изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ представя сегменти от зелената икономика и от индустрията за свободното време. Тя е арена на голямо разнообразие от продукти за лов, риболов,  алтернативен туризъм и екстремни спортове, на демонстрации и съпътстващи събития. ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ може да разгледате  и изложение ЦВЕТНА ПРОЛЕТ - специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност,градинско оборудване и аксесоари  (03.04-07.04.2024г.)


По същото време се провежда и италиански фестивал на красотата и прическата, както и киноложка изложба.

Заповядайте на изложбата "Природа, лов и риболов" в Пловдив от 3 април до 7 април 2024 г.,  за да прекарате едни незабравими мигове сред любителите на природата и силните усещания!Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport