Палатките Husky - гаранция за уют и сигурност

Защо да изберем Husky?

Чешката марка Husky бе създадена през вече далечната 1997 година и в продължение на четвърт век се превърна в незаменим приятел на всички любители на спорта и туризма.

Преди вкарването им на пазара, Husky обстойно тестват всички свои продукти, а това, което е характерно за фирмата, е готовността за вслушване в потребителския фийдбек и коригиране на нужните детайли.

Husky предлага широка гама продукти, задоволяващи най-различни нужди:


В няколко поредни статии ще ви разкажем за различните продукти , които произвежда чешкият бранд. 

Основни линии палатки

Чешката фирма Husky разполага със седем серии палатки, които обхващат всяка нужда:

1. Extreme – палатки за най-изпитателните условия.
2. Extreme Lite – издръжливи на силен вятър и дъжд.
3. Ultralight – подходящи, когато теглото има значение.
4. Outdoor – ежедневни палатки.
5. Outdoor Compact – бързоразпъващи се палатки за кратки уикенди.
6. Outdoor Classic – трисезонни палатки, идеални за къмпинг.
7. Family – най-просторните палатки на Husky.Палатки EXTEREME


Първата продуктова линия EXTREME от чешката марка HUSKY предлага изключително издръжливи палатки, които са подходящи дори при най-взискателните природни условия. Те са оборудвани с външна, лека дуралуминиева конструкция, която гарантира стабилност при силен вятър. Тази серия палатки са подходящи за зимата. Имат удължени страни със специални поли срещу сняг. Висококачествени и модерни материали с висок воден стълб осигурява комфортни нощи дори при силен сняг или дъжд. Палатките от продуктовата линия EXTREME са предназначени специално за алпийски туризъм и експедиции. Палатки от тази серия са Felen, Flame, Fighter.

Палатки EXTREME LITE


Във втората продуктова линия EXTREME LITE можете да намерите леки и много стабилни палатки с дуралуминий конструкция, които са най-подходящи за тежки условия. Без никакви проблеми можете да изградите дори при силен вятър или дъжд. Изработени са от висококачествени материали с висока водоустойчивост. Тези палатки се използват най-много за колоездене, преходи и дори за къмпинг. Палатки от тази серия са Bronder, Brunel, Bret, Beast, Bright, Baron.Палатки ULTRALIGHT


Продуктовата линия ULTRALIGHT предлага изключително леки палатки, които могат да посрещнат най-големите изисквания на потребителите за висока стабилност и издръжливост. Чрез комбиниране на съвременни материали и технологии теглото е сведено до пълен минимум. Ако трябва да отчитате всеки грам във вашите експедиции и пътувания – палатките от тази продуктова линия са точно за вас. Палатки от тази серия са всичките модели Sawaj.
Външния слой е със силиконово покритие за да се гарантира едновременно висока водоустойчивост и ниско тегло.

Палатки OUTDOOR


Продуктовата линия OUTDOOR предлага много универсални палатки, които са предназначени за ежедневна употреба от пролетта до есента. Качеството на използваните материали гарантира комфорт и добра издръжливост срещу лошо време. Палатките от продуктовата линия OUTDOOR са най-подходящи за класически туризъм, колоездене, водни спортове или обикновен къмпинг. Модели от тази линия са Bizam, Burton, Bird, Boyard, Bizon, Bender, Bonelli, Blum.Палатки OUTDOOR CLASSIC


Продуктовата линия OUTDOOR CLASSIC предлага доказани, универсални палатки на достъпна цена. Тези палатки са предназначени за ежедневен трекинг и къмпинг от пролетта до есента. Традиционна конструкция гарантира комфорт и стабилност при силен вятър. Тези палатки са подходящи за туризъм и къмпинг сред дивата природа. Bizam 2 classic, Bird 3 classic, Boyard 4 classic, Bizon 3 classic, Bizon 4 classic са от тази серия. Разликата между един и същ модел от Outdoor и Outdoor classic линията е, че палатките от Outdoor серията са по-леки, с два входа, с рейки с карбоново покритие, с по-висок воден стълб. Затова са малко по-скъпи.
Популярни модели палатки Husky са Bird, Bizam, Beast. В зависимост от своите предпочитания, вие можете да избирате от широка гама палатки, всяка от които със свои собствени плюсове. Повечето палатки са с два входа, което помага за много добра вентилация. Лесно се опъват, имат просторни преддверия за багаж.Палатки OUTDOOR COMPACT

Към продуктовата линия OUTDOOR COMPACT се причисляват Beasy палатките. Те са в по-дълги и по-тесни калъфи от стандартните палатки, с бързоразпъваща се конструкция от външни рейки.
Ако се нуждаете от голямо вътрешно пространство, което да не е за сметка на теглото на палатката, то заложете на палатки Brofur 4. Тя е част от серията Extreme Lite. Вътрешното пространство събира до 4 човека, а конструкцията и материалите, от които е направена палатката, биха издържали и най-предизвикателните метеорологични условия.

Палатки FAMILY


Палатките на Husky предлагат и модели от линията FAMILY, които са идеални за море, планина, за рибари край водата. Когато ви потрябва палатка за дълго къмпингуване, то палатките от серията Family на Husky са точно за вас! Със своите подсилени рейки от фибростъкло и подлепени шевове, тези палатки осигуряват максимална защита от атмосферните условия, а стабилната конструкция  ви осигурява спокойна почивка.


Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Абонирай се

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация