Какво представляват кънките за сняг?

Какво представляват кънките за сняг?
Кънките за сняг са точно това, което показва и името им: Кънки, които може да караш не върху лед, а върху сняг! Точно и ясно! Всеки, който може да кара кънки или ролери, може да кара и кънки за сняг Sled Dogs.


Нека да дем и малко повече техническа информация; Sled Dogs са първите в света патентовани кънки за сняг, те представляват удобни, леки обувки, с интегрирана уникална основа / ски със стоманени ръбове за максимален контрол. Основата / ски е фиксирана към обувката. Кънките за сняг съчетават свободата и агресивни движения, присъщи на ролерите и кънки за лед, със свободата и предизвикателството на слалома и сноуборда.

Кънките за сняг са се учат бързо и лесно и са изключително компактни. Всичко, от което се нуждаете, е чифт кънки за сняг, не ви трябват ски или щеки (или ски лифтове за тази цел), просто малко сняг. Можете да се пързалят върху тротоари, в паркинги, улици, а дори и по стълби. Да не говорим за места като градината, надолу по хълмове, в гората, и разбира се по склоновете. Това, което се опитваме да кажем тук е, че с кънките за сняг Sled Dogs, можете да карате навсякъде, където има сняг!


Какво е Sled Dogs?


Sled Dogs е Норвежка марка за уникален зимен спортен продукт. Момчетата, които стоят зад този продукт са норвежките братя Ronny Paul Gydar и Tommy Einar Gydar Syversen. Ronny е запален скейтър, който търси начин да се наслади на ролерите  дори и през зимата.

Томи е човекът, който обича after-ski и търси нещо, на което да се наслади преди after-ski. Заедно те споделят страстта за кънките за сняг Sled Dogs и нищо не ги прави по-щастливи след това да видят свои колеги и последователи да се спускат по склоновете с кънки за сняг.

Добре дошли в тяхното семейство!

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Контакти:


Aутдор Магазин Екстрем:  02-986-68-41, 0895-46-10-12, sales@extreme-bg.com

Скейтшоп Екстрем: 02-980-01-81, 0897-83-77-04, skateshop@extreme-bg.com

Имейл управител: office@extreme-bg.com

                                                                                          Доставка с Еконт                          Начини на плащане       

                                                Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!